Britská písničkářka představí v Praze nové album

Praha – This Is The Kit vydávají v červenci nové album, které představí i v Praze. Deska Moonshine Freeze hudebního projektu britské písničkářky Kate Stables začala vznikat hned po vydání předešlého alba Bashed Out.

This Is The Kit je hudební projekt původem britské písničkářky Kate Stables. Zpěvačka, která žije střídavě v Paříži a Bristolu, vydává v červenci nové album Moonshine Freeze, které představí i svým fanouškům v Praze.

Album Moonshine Freeze začalo vznikat záhy po vydání předešlé desky Bashed Out a po návratu z listopadového turné. Dosud nejlepší a nejvyspělejší dílo britské zpěvačky produkoval John Parish a vzniklo v bristolském studiu Invada, které patří Geoffu Barrowovi. Na albu hostuje Aaron Dessner z The National, jenž se objeví hned v šesti skladbách.

Album Moonshine Freeze mísí hudební sofistikovanost s bezelstností dětských her, zaklínadel a říkanek. Nad vším zní pozoruhodný hlas Katy Stables. Neobvyklá tvorba místy připomíná hudebníky typu Will Oldham, Magnolia Electric Co, Robert Wyatt nebo Karen Dalton.

Album Moonshine Freeze vychází 7. července 2017. Pražský koncert This Is The Kit se koná 8. listopadu 2017 v Café V lese. Vstupenky za 213 Kč budou v předprodeji na www.goout.cz od 9.června a na místě v den koncertu za 250 Kč.

Související

Více souvisejících

Café V lese skupina This Is The Kit kultura Hudba koncerty

Aktuálně se děje

před 6 minutami

před 17 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hackeři propašovali na web ČTK smyšlenou zprávu o atentátu na Pellegriniho

Zpravodajský web České noviny, který provozuje tisková agentura ČTK, se v úterý stal terčem hackerského útoku. Na stránkách se objevily smyšlené texty o údajném atentátu na nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho. Případem se zabývají příslušné úřady.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy