Do zahájení Festivalu Okoř zbývá už jen pár dní

Okoř – Do sedmnáctého ročníku oblíbeného Festivalu Okoř zbývá už jen pár dní. Vstupenky jsou stále k dispozici a budou se prodávat i na místě. Program zahájí Eddie Stoilow.

Sedmnáctý ročník Festivalu Okoř se koná již tuto sobotu 19. srpna. Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodeji a budou se prodávat i na místě.

Ve dvě hodiny odpoledne program v malebném areálu pod hradem Okoř zahájí pražská formace Eddie Stoilow. Po nich naváže legenda české populární hudby Václav Neckář se skupinou Bacily, následovat bude Vypsaná fiXa, Marek Ztracený s Martou Jandovou a v osm hodin vystoupí Miro Žbirka.

Ke konci programu návštěvníky povedou MIG 21 a zlatým hřebem bude vystoupení kapely No Name v jedenáct hodin večer. Celým programem provedou mluveným slovem Tereza Tobiášová a Vojta Efler.

Z Kladna a z Prahy bude opět zavedena kyvadlová doprava, ale využít můžete i prázdninový Cyklohráček nebo vlastní dopravu. I letos si pořadatelé připravili řadu doprovodných aktivit určených zejména dětem (zorbing v bazénu, dětský koutek, malování na obličej) a pestrý výběr občerstvení, z něhož si přijdou na své i vegetariáni, příznivci hamburgerů, domácích limonád či dobře chlazeného piva. Připraven bude mléčný bar mlékárny Kunín.

Program 17. ročníku FESTIVALu OKOŘ:

14:00     Eddie Stoilow15:30     Václav Neckář – BACILY17:00     Vypsaná Fixa18:30     Marek Ztracený – host Marta Jandová20:00     Miro Žbirka21:30     MIG 2123:00     No Name

Související

Koncert, ilustrační foto

Hudební festivaly Benátská!, Hrady CZ a Okoř 2020 letos nebudou

Hudební festival Benátská! v libereckém Vesci, putovní festival Hrady CZ ani Okoř 2020 se letos konat nebudou. Pořadatelé Benátské! oznámili náhradní termín 22. až 25. července 2021. Hrady CZ termíny příštího ročníku zveřejní po prázdninách, stejně jako organizátoři festivalu v podhradí hradu Okoř. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na příští rok, oznámili dnes pořadatelé na svých stránkách.

Více souvisejících

Festival Okoř kultura Hudba festivaly skupina Eddie Stoilow Václav Neckář Skupina Vypsaná fixa Marek Ztracený Marta Jandová Miro Žbirka Skupina MIG 21 No Name

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 20 minutami

Vladimir Putin

Putin konečně řekl pravdu. Rusko by proti NATO nemělo velkou šanci

Souhlasit se slovy ruského prezidenta Vladimira Putina se dá jen zřídka. Platí to především v posledních letech, kdy jeho vnitřní politika dramaticky prohlubuje autoritářství a stále více spoléhá na represivní nástroje, zatímco politika zahraniční přerostla v otevřenou vojenskou agresi vůči sousednímu státu a ignorování mezinárodních smluv, kterých je Moskva signatářem. Ve světle tradičního chvástání nad silou Ruska a jeho armády pak včerejší Putinův výrok, že Rusko je ve srovnání se Západem víceméně vojenským trpaslíkem, a proto válka s NATO nedává z jeho pohledu smysl, působí jako výjimečný záblesk smyslu pro realitu.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 8 hodinami

Změna času ovlivní i noční vlaky. České dráhy upozorňují na zpoždění

Letošní čtyřdenní velikonoční volno bude o hodinu kratší, než by mohlo být. Důvodem je změna času, kdy v noci ze soboty 30. na neděli 31. března začne platit letní čas. České dráhy upozornily cestující, že noční vlaky tak naberou šedesátiminutové zpoždění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy