Rozloučení s Amy Winehouse proběhne v úterý

Londýn - Pohřeb Amy Winehouse se bude konat v úterý v kruhu rodiny a nejbližších přátel, podle židovských tradic. Informovala o tom agentura AFP.

Tělo sedmadvacetileté zpěvačky bylo v pondělí předáno její rodině. Podle židovských tradic musí být tělo pohřbeno co nejdříve. "Pohřeb se odehraje v úterý a bude to jen záležitost rodiny a blízkých přátel," řekl mluvčí rodiny Winehouseových.

Čas a místo pohřbu nejsou známé. Pondělní pitva, kterou policie provedla v márnici St. Pancras, příčinu smrti neodhalila. Podle policistů bude nutné udělat ještě další toxikologické testy, jejichž výsledky by měly být známy během dvou až čtyř týdnů.

Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém bytě v sobotu odpoledne. Bylo jí 27 let.

Její smrt vyvolala velkou poptávku po zpěvaččiných dvou albech, jejichž prodej rekordně vzrostl. Poslední dva roky zpěvačka pracovala na nové desce a spekuluje se, že by její v pořadí třetí album mohlo vyjít posmrtně na podzim. Mluvčí Amy Winehouse Chris Goodman však odmítl tyto domněnky potvrdit. "Vím, že existuje materiál na album, zatím však o jeho vydání nikdo nejednal," uvedl.

Související

Britská zpěvačka Amy Winehouse

Mrtvá Amy Winehouseová vyrazí příští rok na turné

Na světovou koncertní šňůru příští rok vyrazí hologram britské zpěvačky Amy Winehouseové, která ve věku 27 let v červenci 2011 zemřela na otravu alkoholem. Na přípravě turné spolupracují správci pozůstalosti zesnulé zpěvačky s firmou BASE Hologram, pro kterou to bude už třetí počin s virtuálním interpretem. Datum prvního koncertu ještě nebylo oznámeno, časopis Rolling Stone očekává, že se uskuteční na sklonku roku 2019.
Adele ve videoklipu Hello.

Hudební ceny Brit Awards 2016 oznámily nominace

Londýn - Prestižní ceny britské populární hudby, které se každoročně konají již od roku 1977, oznámily na londýnském ceremoniálu letošní nominace. Mezi nominovanými nechybí Adele, Amy Winehouse či kapela Coldplay.

Více souvisejících

Amy Winehouse

Aktuálně se děje

před 46 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 7 hodinami

před 7 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Lipavský nechal předvolat ruského velvyslance kvůli kyberútokům

Ministerstvo zahraničí v pondělí předvolalo ruského velvyslance kvůli kybernetickým útokům na české instituce a kritickou infrastrukturu. Česko už v minulém týdnu uvedlo, že z nich podezřívá ruského státního aktéra APT28.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy