Charitativní festival představí nové hudební hvězdy

Benešov – Tuto sobotu proběhne v přírodním divadle Konopiště festival a finále autorsko-interpretační soutěže z celé České republiky Folkový kvítek. Na festivalu se můžete těšit na řadu interpretů.

Návštěvníci festivalu se můžou těšit na řadu interpretů, kteří se prostřídají na pódiu během čtrnáctihodinového maratónu. Na festival přijede skupina Sekvoj, Nezmaři, Žalman a spol., Cop, Robert Křešťan a Druhá tráva, Semtex, Eagles & Horses, Folk Team a další. Již 23. ročník festivalu Folkový kvítek bude zahájen v sobotu 10. května dopoledne v přírodním divadle Konopiště. Na tradiční festival vás zve sdružení klubů dětí a dětských domovů v ČR KVĚT.

V průběhu festivalu jsou naplánovány dva soutěžní bloky, v rámci kterých se představí mladí finalisté autorsko-interpretační soutěže. Večer pak proběhne vyhlášení výsledků této celorepublikové soutěže, která je určena pro interprety do 18 let v žánrech folk, country, folk-rock, gospel, bluegrass a trampská píseň.

Soutěž Folkový kvítek se koná pod záštitou Města Benešov a je podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Vydělané peníze na festivalu jsou každoročně věnovány dětem z 43 dětských domovů na ozdravné pobyty, letní a zimní tábory a víkendové akce.

Folkový kvítek Hudba

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy