Smrt Petra Muka byla nešťastná událost, potvrdila policie

Praha - Prošetřování případu úmrtí českého zpěváka Petra Muka podle policie prokázalo, že to byla nešťastná událost. Informaci agentuře Mediafax v pondělí potvrdil mluvčí policie Tomáš Hulan.

"S největší pravděpodobností jde o nešťastnou událost. Prošetřování případu ale nadále probíhá. K dalším okolnostem se nebudeme vyjadřovat," sdělil Mediafaxu pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Poslední rozloučení s Petrem Mukem, který zemřel náhle v pondělí 24. května, proběhne pro veřejnost ve čtvrtek 3. června v 10 hodin v pražském divadle Broadway. Odpoledne téhož dne se uskuteční i pohřeb v úzkém rodinném kruhu. Zpěvák bude pohřben v jižních Čechách.

Petr Muk se narodil 4. února 1965 v Českém Krumlově. Vystudoval stavební průmyslovku v Českých Budějovicích a od svých 15 let hrál a zpíval s různými punkovými a undergroundovými skupinami. Od roku 1985 působil se skupinou Oceán a od roku 1992 vystupoval s formací Shalom.

Debutovou desku vydal v roce 1997 jako sólový interpret. Na svém kontě má také účinkování v několika českých muzikálech - Rusalka, Johanka z Arku, Galileo nebo Mona Lisa. Deset let svojí sólové dráhy zrekapituloval na kompilačním albu Slunce/To nejlepší, které později vyšlo ještě spolu s DVD Zrcadlo.

Zásadním krokem v kariéře Muka bylo přeobsazení jeho p.m. bandu, který tvoří bubeník Tomáš Waschinger, kytarista a klávesista Luděk Fiala, baskytarista Vladimír Srb a vokalistky Petra Peterová a Zuzana Benešová.

Petr Muk vydal letos 21. května po dlouhých pěti letech novinkové album s názvem V bludišti dnů. Z prvního manželství má zpěvák dvě dospělé dcery, s manželkou Evou pak dceru Noemi, které budou v srpnu čtyři roky.

Související

Hyenismus: Fotky mrtvého Muka a Dlouhého chtěl muž prodat za statisíce!

Hyenismus: Fotky mrtvého Muka a Dlouhého chtěl muž prodat za statisíce!

Praha - Praha/Tábor – Pondělní vydání deníku Blesk přišlo na své titulní straně se šokujícím odhalení. Redakce totiž měla možnost odkoupit fotografie zemřelého zpěváka Petra Muka (†45), který se udusil zvratky 24. května loňského roku, a herce Vladimíra Dlouhého (†52), jenž skonal 20. června 2010 na rakovinu žaludku. Muž chtěl za fotografie neuvěřitelných sto dvacet tisíc korun. V úterním vydání Blesku redaktoři kauzu rozvinuli a čtenáře informovali, odkud snímky pocházejí.

Více souvisejících

Petr Muk

Aktuálně se děje

včera

včera

Jannik Sinner

Zemětřesení v mužském tenise na spadnutí? WADA žádá dvouletou stopku pro světovou jedničku Sinnera

Když na letošním březnovém turnaji v rámci série ATP v Indiana Wells nalezli v těle aktuální světové jedničky mezi tenisty Itala Jannika Sinnera anabolický steroid klostebol, bylo jasné, že to od té doby kolem něj nebude jednoduché. Žádný zákaz startů a ani předběžně zastavenou činnost nedostal, což začalo vadit Světové antidopingové agentuře (WADA), která se v tomto případě obrátila na Sportovní arbitrážní soud (CAS) v Lausanne a žádá pro italského tenistu až dvouletý zákaz.

včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Plzeň dvakrát v zápase s Frankfurtem prohrávala. V závěru dvěma brankami šokovala soupeře

Zdálo se, že po delší době budou čeští fotbaloví fanoušci po zápasu nějakého českého zástupce v pohárové Evropě zklamaní. Ovšem i když to s fotbalisty Plzně na zaplněném stadionu ve Frankfurtu vypadalo bledě, nakonec i oni ve svém úvodním zápase v rámci hlavní fáze Evropské ligy přispěli do českého koeficientu. Ještě v 85. minutě sice Západočeši prohrávali 1:3, v závěru se jim ale dvěma slepenými brankami, o které se postupně postarali Adu a Jemelka, podařilo duel zremizovat na konečných 3:3 a připsat si tak za tento zápas bod.

včera

Volby, ilustrační fotografie.

Sečteno. Senátní volby 2024 znají výsledky, úspěch ANO je zřejmý

Česko zná jména nových či staronových senátorů. Úspěch slaví opoziční hnutí ANO, kterému uspělo v prvním či druhém kole voleb celkem osm kandidátů. V Senátu nově usedne například bývalý policista Róbert Šlachta, končí naopak někdejší prezidentský kandidát Marek Hilšer. Volební účast ve druhém kole činila jen 17 a půl procenta.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Hasan Nasralláh

Šéf Hizballáhu Hasan Nasralláh je mrtev, oznámil Izrael

Izraelská armáda (IDF) v sobotu oznámila, že během pátečních náletů na libanonské hlavní město Bejrút zlikvidovala Hasana Nasralláha, šéfa militantního hnutí Hizballáh. Představitelé Hizballáhu zatím úmrtí nejvyššího vůdce nepotvrdili. 

včera

včera

včera

včera

Kamala Harrisová

Klíčové státy pro Harrisovou, ukazuje nový průzkum. Rozhodnuto ale není

Do listopadových prezidentských voleb v USA zbývá jen několik týdnů. Podle nejnovějšího průzkumu má viceprezidentka Kamala Harrisová těsný náskok před exprezidentem Donaldem Trumpem v šesti ze sedmi klíčových států, které jsou označovány jako tzv. swing states. V sedmém je souboj vyrovnaný, vyplývá z šetření agentury Bloomberg News a společnosti Morning Consult.

včera

Druhé kolo senátních voleb pokračuje. Páteční účast byla nízká

Češi mohou od sobotního rána v necelé třetině volebních okrsků opět rozhodovat o senátorech na příštích šest let. Voliči mohou až do sobotních 14:00 odevzdat hlas ve druhém kole senátních voleb. Pět senátorů bylo zvoleno už před týdnem v prvním kole. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy