Vánoční dárek pro malé i dospělé? Mladá autorka Davidová vydává Kiliánovo tajemství

Pokud stále ještě váháte s knižním vánočním dárkem, máte nyní jedinečnou možnost. V těchto dnech totiž vychází kouzelná kniha spisovatelky a regresivní terapeutky Ester Davidové Kiliánovo tajemství - Kniha pro děti a jejich moudré rodiče.

A jaké tajemství chlapec jménem Kilián skrýváv knize Ester Davidové Kiliánovo tajemství - Kniha pro děti a jejich moudré rodiče? Žije na planetě Bela. Tato planeta nám připomíná Zemi. Najdeme zde louky, lesy,hory, řeky, moře. Ale i žijí tady i lidé, zvířata a to v naprostém souladu s přírodou a všichni se k sobě chovají moc hezky. A právě v těchto místech žije malý chlapec Kilián se svou rodinou.  

Jednoho dne se Kiliánovi zjeví zvláštní, tajemstvím zahaleni průvodci a sdělí mu své poselství. Byl vybrán ke zvláštnímu úkolu: Na planetě Zemi je plno smutných dětí, mají různá trápení a jeho úkolem je jim pomoci. A o to se bude snažit.

Bude vnímat svět kolem sebe bezelstnýma dětskýma očima a my dospělí při četbě této kouzelné knížky si možná vzpomeneme, že jsme jako malí na ten náš svět nahlíželi poněkud jinak. A právě v období Vánoc je ten pravý čas se přece zastavit a ponořit se do tohoto tajemného příběhu.

Kniha má obsah a náboj. Podnítí fantazii nejen našich dětí,ale i tu naši. Pohladí nás krásná slova plná moudrosti a lásky. Možná se na konci knihy, kterého se nebudete moci dočkat,přistihnete při tom, že jste plní emocí a budete stírat slzy. Opravdu lze tuto knihu navíc doprovázenou zajímavými ilustracemi samotné autorky Ester Davidové doporučit jako vánoční dárek s velkým D!

A přece není ve vánočním čase nic krásnějšího, než se posadit a spolu se svými dětmi, ale i  klidně sami se ponořit do kouzelného příběhu, plného lásky, moudrosti a naděje, která nám právě v těchto dnech tak chybí.

A pokud si uděláte čas, můžete navíc 21. prosince 2017 od 17,30 h. zavítat na křest a požehnání knihy KiIiánovo tajemství do Lubna u Frýdlantu nad Ostravicí, kde proběhne i autogramiáda a předčítání z této nové knihy a vy si tak zpříjemníte v krásném podhůří Beskyd zimní adventní čas.

Ester Davidová knihy

Aktuálně se děje

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy