IV. kolo StarDance VII. - jako třetí opouští soutěž Kateřina Cajthamlová, Mareš rozesmál celý sál

Praha - S ohledem na první kolo, ve kterém zůstávalo všech deset párů, se dnes potřetí rozhodovalo o zúžení účinkujících. Po Lucii Dvořákové a Rostislavu Osičkovi odešla z ostře sledované soutěže lékařka Kateřina Cajthamlová.

Stojí za to si připomenout, že před dvěma lety v šesté řadě StarDance diváci pomyslně zamávali na rozloučenou atletce Šárce Kašpárkové a tanečníku Janu Tománkovi, kterým se stal osudným slow-fox.

V dnešním večeru čekaly na páry ze standardních rytmů quickstep a z latinskoamerické oblasti cha-cha. Za čtyři večery už by příznivci taneční show mohli odhadnout, kdo bude na nejvyšší úrovni, aspoň u poroty. Stalo se tak i tentokrát: Leoš Mareš a Katarina Štupmfová si od poroty ve složení Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík, Radek Balaš a Jan Révai si za svůj quickstep vysloužili nejvíce bodů - 33. Jen o bodík zpět zůstala Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem, třetí místo si pro sebe zajistili Marie Doležalová a Marek Zelinka (30). 

Nejhůře na tom byl Lukáš Pavlásek s Lucií Hunčárovou, jejich cha-cha byla podle poroty nejslabší - 15 bodů. Lukáš to hodnotil lakonickým "Jen aby to nebylo čau-čau." Jeho slova se však nenaplnila. 

Zavtipkoval nejúspěšnější dnešní tanečník, Leoš Mareš prohlásil, že se někde dozvěděl, že se podle tance pozná, jaký je člověk při sexu. Porota prý však zatím v minulých večerech nejlépe ohodnotila jeho sólo. Vyvolal tím v sále bouři smíchu.

A pak už přišla na řadu nelítostná vyřazovací loterie. Pokud se zaměříme pouze na ty netaneční poloviny párů, postupně si oddechli Marek Taclík, Marie Doležalová, Radek Banga, Leoš Mareš, Jitka Schneiderová a Lukáš Pavlásek. Nakonec bylo vyřčeno jméno, které se se VÏI. řadou StarDance rozloučí - Kateřina Cajthamlová a s ní tanečník Petr Čadek. Mimochodem tento pár byl podle poroty druhý nejslabší, získal pouze 19 bodů. Vyřazená lékařka však přijala svůj úděl poměrně klidně a prohlásila, že se to dalo s ohledem na nároky poroty čekat.

Za týden, opět v sobotu, se zbylých sedm párů znovu setká a tentokrát na ně čeká naprosté novum: dva tance, v nichž se v historii předchozích šesti ročníků nikdy nesoutěžilo - valčík a salsa.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance Leoš Mareš

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 3 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy