Velké překvapení ve StarDance. Skončila Šinkorová a Padevět

Třetí večer deváté řady StarDance se nesl v netradičním duchu. Tance i oděvy soutěžících byly sladěny do období první republiky, při výročí 100 let od založení Československa, které si Češi připomenou už v neděli. Oslavy se ale u Daniely Šinkorově a Michala Padevěta zřejmě ponesou ve smutečním duchu, tento pár totiž dnes večer překvapivě vypadl.

Po minulém týdnu, kdy vypadla zpěvačka Monika Bagárová s Robinem Ondráčkem, tentokrát soutěžící tančili tango a jive. Druhý zmíněný tanec jako první předvedli Veronika Arichteva a Michal Necpál. Porota v jejich vystoupení ale viděla několik chyb a ocenila ho 27 body.

Následně sena parketu předvedli David Svoboda a Veronika Lálová, kteří zatančili tango. Ani jejich výkon ale nebyl bezchybný a odnesli si od poroty pouze o jeden bod více, než první pár.

Daniela Písařovicová a Michal Mládek, kteří tancovali jako třetí, dopadli dnes večer nejhůře. Porota sice ocenila jejich výkon, udělila jim ale pouze 26 bodů.

Čtvrtý taneční pár ve složení Dalibor Gondík a Alice Stodůlková si oproti minulému večeru také pohoršil. Porota sice ocenila jejich tango, odnesli si ale pouze 28 bodů.

Jedním z nejlepších párů večera byli Richard Genzer a Jana Zelenková. Ti porotu mile překvapili a odnesli si několikrát desítku. Tu jim udělili Radek Balaš a Zdeněk Chlopčík. Celkově si vytančili 38 bodů.

Jako šestí na parket vtančili Daniela Šinkorová a Michal Padevět. Předvedli pěkné tango a i když má porota vyšší nároky, přesto nedopadlo špatně. Odnesli si 33 bodů. Přesto ale Šinkorová, která oslnila porotce i v předchozích kolech, dnes končí.

Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková překvapili úchvatným jivem a odnesli si extrémně vysoké hodnocení. Jako druhý pár večera skončili s 38 body.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková dnes večer předvedli podle poroty svůj nejlepší výkon. Na vysoké hodnocení ale jejich tango přesto nestačilo a obdrželi za něj 28 bodů.

V závěru se představili Pavla Tomicová a Marek Dědík. Ti porotu uchvátili a rytmický jive jim vynesl krásných 37 bodů.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance Daniela Šinkorová

Aktuálně se děje

před 8 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

před 4 hodinami

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Izraelská armáda

Izraelská armáda zahájila evakuaci Rafahu

Izraelská armáda v pondělí vyzvala obyvatele ve východní části města Rafah ležícího na jihu Pásma Gazy, aby se dočasně přesunuli do "humanitární oblasti". Informuje o tom deník Times of Israel.

před 11 hodinami

Zemřel Miroslav Imrich, zpěvák skupin Tango a Abraxas

Českou hudební scénu zasáhla v neděli smutná zpráva. Ve věku 71 let zemřel zpěvák Miroslav Imrich, který se proslavil působením v kapelách Tango a Abraxas. Podle dostupných informací nepřežil srážku s vlakem. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy