film Avengers: Endgame

Poté, co Thanos rozprášil polovinu populace vesmíru, pověsil válčení na hřebík.

Ceny MTV: Nejlepším filmem je akční epos Avengers: Endgame

Hlavním vítězem letošních filmových a televizních cen stanice MTV se stal superhrdinský epos Avengers: Endgame. Snímek zvítězil v kategorii nejlepší film a herecká ocenění si odnesli i Robert Downey jr. a Josh Brolin, které diváci v on-line hlasování zvolili nejlepším filmovým hrdinou a nejpůsobivějším filmovým padouchem.
Poté, co Thanos rozprášil polovinu populace vesmíru, pověsil válčení na hřebík.

Poslední díl Avengers je trhák, dle tržeb za vstupenky překonal Titanic

Vyvrcholení filmové série o týmu superhrdinů Avengers už předstihlo film Titanic a posunulo se na druhou příčku v historickém žebříčku filmů podle absolutních tržeb za vstupenky. Americká média dnes uvedla, že Avengers: Endgame už při druhém promítacím víkendu vybral po celém světě přibližně 2,189 miliardy dolarů (přes 50 miliard Kč). Filmu Avatar, který tabulku globálních tržeb s částkou 2,78 miliardy dolarů vede, přitom překonání mety dvou miliard dolarů trvalo 47 dní.
film Avengers: Endgame

Avengers: Endgame přepisují historické tabulky návštěvnosti a tržeb. Jako první film v Česku překonal hranici 100 tisíc diváků za jediný den

Nejnovější díl ságy studia Marvel Avengers: Endgame se po svém premiérovém víkendu zásadně zapsal do historických tabulek světových tržeb a ani české zápisy rekordních premiérových víkendů nezůstaly beze změn. Dle předběžných odhadů vyplývalo už před uvedením, že k přepisu rekordů dojde. Avšak že se tak stane naprosto velkolepým způsobem, to čekal jen málokdo
Hlavní hrdinové stráví hlavně ze začátku dost času dumáním a pláčem.

RECENZE: Konec jedné epochy. Avengers: Endgame uzavírají 11 let MCU

RECENZE – Marvel Cinematic Universe udělal z komiksů, dle neznalých pouhé „zábavy dětí a upocených nerdů“, mainstream. Dal sice vzniknout i propadákům a jen o málo jeho filmů by se dalo označit za umění, ale díky Iron Manovi, Captainu Americovi a spol. nebude Hollywood nikdy stejný. A to se podařilo jen hrstce projektů v historii.

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 32 minutami

Jakub Voráček

Voráček pomalu zavírá dveře za svou hráčskou kariérou. Na 99 procent se na led nevrátí

Kariéra bývalého hokejového reprezentanta Jakuba Voráčka, během níž nastoupil k více než tisícovce zápasů v kanadsko-americké NHL, se nezadržitelně blíží ke svému konci. Samotný čtyřiatřicetiletý hokejista totiž v úterním rozhovoru pro CNN Prima News uvedl, že končí svou bohatou kariéru. Záhy ale svá slova mírnil, když pro server sport.cz řekl, že ještě není definitivně rozhodnut o svém konci, ale to, že se už mezi mantinely neobjeví, je podle něj na 99 procent jisté.

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Munice a rakety za miliardy. USA chystají další masivní balík pomoci Ukrajině

V pátek se Spojené státy chystají oznámit dlouhodobou vojenskou pomoc pro Ukrajinu v hodnotě šest miliard dolarů, zahrnující munici pro systémy protivzdušné obrany. Informovala o tom agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy