Bruce Willis a Demi Moore jsou prarodiči. Mají vnučku

První dítě herečky Rumer Willisové (34) je už na světě. Dcerka se jmenuje Louetta Isley Thomas Willisová, kterou na instagramu ukázala světu. Dítě si pořídila s partnerem Derekem Richardem Thomasem. O dceři v příspěvku psala jako o „čistém kouzlu“.

Dcera Demi Mooreové (60) a Bruce Willise (68) se už pochlubila prvním záběrem svého pokladu. „Louetta Isley Thomas Willis. Jsi dokonalá magie. Narozena doma v úterý 18. dubna. Jsi víc, než jsme kdy snili.“ Nejstarší dcera slavného páru porodila dcerku svému partnerovi, Dereku Richardu Thomasovi. Jak prozradila fanouškům, dcerka se narodila doma. Informuje server Sky News.

Bruce Willis s Demi Mooreovou uzavřeli sňatek v roce 1987, mají spolu tři dcery. Zmiňovanou Rumer, Scout a Tallulah. Přestože jejich vztah začal jako bláznivý románek a svatbu si vystrojili po 3měsíční známosti, nakonec spolu vydrželi 13 let. Pár se rozvedl v roce 2000. Navzdory rozvodu „špatná krev“ mezi ex-partnery nepanuje a často to dokazují i společnými snímky na Instagramu.

Před rokem v březnu 2022 Bruce Willis ukončil kariéru, lékaři mu diagnostikovali afázii, nemoc, která ovlivňuje schopnost mluvit a porozumět řeči. V únoru potvrdila hercova rodina další diagnózu, demenci. "Frontotemporální demence (FTD) je krutá nemoc, o které mnoho z nás slyšelo a může postihnout každého. Dodnes na ní neexistuje žádný lék. To je realita, která se v následujících letech, jak doufáme, změní," stálo v prohlášení rodiny. Prohlášení podepsala jeho manželka Emma Hemingová Willisová, Mooreová, stejně jako jeho děti Rumer, Scout, Tallulah, Mabel a Evelyn.

Související

Bruce Willis

Bruce Willis trpí demencí, oznámila rodina. Herecká hvězda už kariéru ukončila

Sedmašedesátiletý americký herec Bruce Willis trpí frontotemporální demencí. Podle agentury AP to dnes oznámila jeho rodina. Willis známý především z rolí akčních hrdinů kariéru ukončil už loni v březnu kvůli afázii, nemoci, která ovlivňuje schopnost mluvit a porozumět řeči. Hercova rodina dnes oznámila, že jeho stav se od té doby zhoršil.

Více souvisejících

Bruce Willis Demi Moore Rumer Willisová Louetta Isley Thomas Willis

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

včera

včera

Požáry, ilustrační fotografie.

Zákaz rozdělávání ohně. Střední Čechy reagují na výstrahu ČHMÚ

Návrat teplého počasí místy zkomplikuje lidem v Česku pálení čarodějnic. Například Středočeský kraj v pondělí vyhlásil na přesně stanovených místech zákaz rozdělávání ohně. Reagoval tak na dnes aktualizovanou výstrahu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) před nebezpečím požárů.

včera

Německá policie, ilustrační fotografie.

Rus v Německu zavraždil dva Ukrajince. Byli to vojáci, tvrdí Kyjev

Dva Ukrajinci, které měl v sobotu v německé spolkové zemi Bavorsko ubodat ruský občan, byli příslušníky ozbrojených sil. Kyjev to potvrdil podle ukrajinských médií, které cituje agentura DPA. Ukrajinští vojáci v Německu podstupovali rehabilitaci po zraněních, která utrpěli na bojišti.

včera

včera

včera

včera

včera

"Nejsilnější dokument ze všech." USA a Ukrajina uzavřou pakt o spolupráci

Ukrajina a Spojené státy chystají ještě bližší spolupráci na základě bilaterální bezpečnostní dohody, oznámil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Tuto informaci přinesla agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy