Daniel Hůlka zázračně zhubl a je teď bez ženské!

Praha - Muzikálový Dracula Daniel Hůlka (40) shodil třicet dvě kila a vypadá opět skvěle. Z obtloustlého zpěváka se stal opět lamač dívčích srdcí. A zůstane jím, pokud opět nepřibere. Navíc teď nemá vážnou známost a ženy po něm opět šílí. "Užívám si teď krásných žen, které mi lichotí, že vypadám jako zamlada. Až na ty šediny," říká Daniel Hůlka, který hrál Draculu poprvé v šestadvaceti letech a diváci ho obdivovali. "Ale své šedivé vlasy si barvit nebudu. Ani za nic!" trvá na svém Hůlka.

Zázračně zhubl prý proto, že úspěšně prošel "třífázovou" dietou. "Je založena na vyrovnání PH v těle, aby člověk nejlépe spaloval tuky. První fáze je čištění, druhá hubnutí, třetí je návrat k normálnímu jídlu. A to se střídá. Člověk musí dodržet ten režim," vysvětluje Korzu zpěvák. Hůlka prostě vstoupil do jiného stravovacího systému a ten zabral.

Je mu do tance Teď se chystá na nový projekt s legendární taneční skupinou UNO. Ve dnech 16. a 17. června uvede Divadlo Hybernia muzikálovou show - love story Šachmat a thriller Nikita. Obě díla složil skladatel Ondřej Soukup na latinské texty Gábiny Osvaldové už před dvaceti lety a představilo se v nich UNO s řadou tehdy známých umělců.

"Jde o mimořádný projekt, ve kterém tentokrát budou vystupovat samozřejmě noví tanečníci UNO a pak například i Leona Machálková, Jiří Zonyga, Lucia Šoralová. A také budu natáčet pro nové cédéčko koncerty s kytaristou Lubošem Brabcem. Takže jsem teď spokojený," tvrdí zpěvák.

Související

Daniel Hůlka

Zeman: Hůlka měl "svaté právo" vrátit vyznamenání, Landa říká hlouposti

Prezident Miloš Zeman dnes uvedl, že zpěvák Daniel Hůlka měl "svaté právo" vrátit státní vyznamenání. Nedávné výroky zpěváka Daniela Landy ve Sněmovně označil za hloupost. Odpůrcům vládních opatření a očkování Zeman vzkázal, ať se nediví, když při epidemii zemřou. Řekl to dnes v rozhovoru pro server Blesk.cz.
Udělování státních vyznamenání prezidentem Milošem Zemanem dne 28. října 2016

Zpěvák Hůlka vrátil Zemanovi vyznamenání. Osobně to nešlo, poslal ho poštou

Zpěvák Daniel Hůlka vrátil tento týden prezidentu Miloši Zemanovi Medaili za zásluhy, kterou od něj převzal před čtyřmi lety. Státní vyznamenání mu zaslal poštou, protože osobně ho na Hradě nechtěli převzít. Hůlka to dnes uvedl na svém facebooku. Vrácení medaile zpěvák avizoval v polovině října a úmysl odůvodnil tím, že ho Zeman veřejně zesměšnil a že ho jako prezident zklamal.

Více souvisejících

Daniel Hůlka bulvár

Aktuálně se děje

před 40 minutami

Peter Pellegrini

Pellegrini: Někteří politici nejsou schopni sebereflexe. Na kulatý stůl nedozrál čas

Na kulatý stůl slovenských politických stran zatím ani po atentátu na Roberta Fica (Smer-SD) nedozrál čas, řekl zvolený prezident Peter Pellegrini v neděli. Pellegrini se v týdnu sešel s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a navrhl jednání politických subjektů. Občany dnes vyzval, aby se nenechali unést negativními emocemi, které může přinést další politický souboj. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Bouřka, ilustrační fotografie.

Počasí: V Česku dnes udeří bouřky. Meteorologové upřesnili výstrahu

V Česku od dnešní 14. hodiny hrozí silné bouřky. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) aktualizoval výstrahu, která se nově týká severních, severovýchodních a východních Čech a části Moravy až do půlnoci. Nejmenší pravděpodobnost výskytu bouřek je na jižní Moravě a v částech Vysočiny a Zlínského kraje.

před 5 hodinami

Robert Fico

Fico je mimo ohrožení života, oznámili lékaři

Slovenský premiér Robert Fico (Smer-SD), který se ve středu stal obětí atentátu, je aktuálně mimo ohrožení života, uvedl v neděli vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Smer-SD). Ficův stav je ale nadále vážný. 

před 5 hodinami

Policie SR, ilustrační fotografie

Slovenská policie obvinila lidi, kteří schvalovali atentát na Fica

Slovenská policie obvinila tři lidi, kteří na sociálních sítích schvalovali středeční atentát na premiéra Roberta Fica (Smer-SD), uvedla policejní mluvčí Denisa Bárdyová. Obvinění jsou v cele předběžného zadržení, informovala agentura TASR. Fico je hospitalizován v nemocnici v Banské Bystrici ve vážném, nicméně stabilizovaném stavu. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

včera

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze

Češi především díky čtyřem bodům kapitána Červenky jasně přehráli Brity 4:1

Z pohledu českého národního týmu to byl v sobotu pohodový večer. Proti Britům, kteří nikterak výrazně českým hráčům duel nezkomplikovali a umožnili jim bezstarostnou cestu za dalšími třemi body, tak svěřenci kouče Radima Rulíka v klidu došli k výhře 4:1. Tu navíc režíroval ten nejzkušenější z Čechů, samotný kapitán Roman Červenka, jenž zaznamenal čtyři asistence. Do utkání pak nastoupil i Martin Nečas, který teprve kolem sobotního poledne přiletěl ze zámoří, ovšem na své první body na turnaji si bude muset ještě počkat.

včera

Král Charles III.

Karel III. vezme do Francie další dva zástupce monarchie. Kate zůstane doma

Za zlověstné signály mohou někteří Britové považovat poslední informace zevnitř monarchie. Zatímco král Karel III. se vrátil k povinnostem a chystá se dokonce do ciziny, princezna Kate, která si vyslechla stejnou diagnózu, se nadále drží v ústraní. Nebude ani součástí královské delegace do zahraničí. 

včera

včera

včera

Donald Trump

Trump opět vystoupí na zasedání NRA, asociace držitelů zbraní v USA

Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump v sobotu vystoupí na výročním zasedání vedení Národní asociace držitelů zbraní (NRA). Půjde o jeho deváté vystoupení na akci vlivné lobbistické skupiny, informovala agentura Reuters. Od Trumpa se v USA čeká, že bude ostře vystupovat proti novým omezením vlastnictví střelných zbraní. 

včera

Medvěd Wojtek. Zvíře, které před 80 lety pomohlo vybojovat vítězství v bitvě o Monte Cassino

V poslední době k nám ze sousedního Slovenska přicházejí zprávy o napadení lidí medvědem. Soužití člověka a medvěda je doloženo již z dob pravěku, postupem času si toto zvíře lidé dokázali i ochočit. Toho je důkazem například medvěd Wojtek, který se uplatnil v armádě za druhé světové války. Přesně před 80 lety pomohl porazit nacistická vojska v bitvě o Monte Cassino.

Zdroj: Lucie Žáková

Další zprávy