Manéž Bolka Polívky oslavila třicet let od svého vzniku

Brno - Legendární Manéž Bolka Polívky slaví třicet let od svého vzniku. Koncem minulého týdne se natáčel již pětapadesátý díl. Pozvání tentokrát přijala zpěvačka a herečka Hana Holišová, spisovatel Patrik Hartl nebo písničkář Xindl X.

V pátek 20. a v sobotu 21. října se natáčel již pětapadesátý díl legendární Manéže Bolka Polívky, která tím oslavila třicet let od svého vzniku. Hosty nejnovějšího dílu jsou herečka a zpěvačka Hana Holišová, spisovatel, scénárista a režisér Patrik Hartl, písničkář Xindl X, herec a fotograf Hynek Čermák a artisté Michal Pírek a Samuel Sadecký se svou SLACK Show.

Manéž se natáčela ve Sportovní hale Vodova v Brně a vysílat se bude opět na programu ČT1. Diváci se mohou těšit na humorné scénky a skeče. Pořad připravuje Česká televize ve spolupráci s Divadlem Bolka Polívky, v němž herec uvádí svá autorská představení.

Manéž Bolka Polívky se poprvé vysílala v roce 1987. Od té doby se zde vystřídalo mnoho významných hostů. Mezi prvními byli například Milan Lasica, Hana Hegerová, Petr Nárožný nebo Miroslav Horníček.

Související

Divadlo Bolka Polívky

Divadlo Bolka Polívky a kino Scala v Brně se musí vystěhovat

Brněnské Divadlo Bolka Polívky a Univerzitní kino Scala budou nuceny ukončit svou činnost v současných prostorech. Důvodem je zjištění dalších strukturálních nedostatků, které zamezují bezpečnému využívání sálů. Uvedlo to vedení města prostřednictvím tiskové zprávy, kterou obdržel server EuroZprávy.cz. 

Více souvisejících

Divadlo Bolka Polívky Boleslav Polívka Patrik Hartl Xindl X Hynek Čermák (herec) kultura Divadla televize

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy