Šok: Iva Janžurová končí v Národním divadle!

Praha – Stálí návštěvníci Národního divadla nejspíš zažijí velký šok. Populární herečka Iva Janžurová se totiž rozhodla odejít do důchodu. Jaký je důvod a kdy se s divadelními prkny definitivně rozloučí? Informuje Super.cz.

„Dan Bárta mi k narozeninám jedním dechem přál hodně práce a hodně odpočinku,“ tvrdí Janžurová, která nedávno oslavila sedmdesátiny. Tyto přání si ale údajně protiřečí. Pracovně vytížený člověk podle jejich slov nedokáže uvolnit naplno a tak se častokrát stává, že se mozek nedokáže „vypnout“ a neustálé myslí na práci. „Jako by v mé hlavě někdy nezbývalo místo pro mě samotnou,“ dodává herečka. 

Iva Janžurová momentálně hraje ve čtyřech divadelních inscenacích. Ačkoli má před sebou domluvenou roli na příští sezonu, na odchod z formálního angažmá se těší již teď. „Bylo by rozumné s divadlem pomalu skončit, pomalu nenápadně se vzdálit,“ prozrazuje hvězda.

 

Související

Pavel Šimčík ztvárnil hlavní roli ve filmu Velká premiéra.

RECENZE: Velká premiéra je velkým zklamáním s několika dobrými frky

Miroslav Krobot je stále uznávanou personou české filmové a divadelní scény, ale se svými vlastními celovečerními filmy se mu stále nedaří prorazit. Nový snímek je dalším důkazem toho, že režisérský talent s citem pro humor a přesně odpálené vtípky zkrátka nestačí na to, aby dílo dokázalo plnohodnotně držet pohromadě.

Více souvisejících

Iva Janžurová

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Ilustrační fotografie

Muž s mečem zaútočil na lidi v Londýně

Muž zaútočil s autem a mečem na lidi na severovýchodním předměstí Londýna. Uvedla to v úterý místní policie, která podezřelého zadržela. Se zraněními bylo hospitalizováno v Hainaultu pět osob, informuje BBC.

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

včera

Facebook a Instagram bude vyšetřován EU

Facebook a Instagram budou podrobeny vyšetřování Evropské unie kvůli možnému porušení pravidel pro moderování obsahu, sdělili čtyři lidé deníku Politico.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy