RECENZE: Aleš Háma navodil vánoční atmosféru

Praha - Prosincové pozvání do pořadu Jen tak…s Alešem Hámou přijali Bohuš Josef a Zdeněk Pohlreich. O čem se hosté rozpovídali a jak tráví vánoční svátky? Co na sebe prozradil šéfkuchař z dob jeho pobytu v Austrálii?

Vystoupení začalo přípitkem a přáním veselých vánočních svátků od Aleše Hámy. Pro diváky si pro navození příjemné atmosféry připravil koledu. Během koledy se zapojilo i publikum a hned bylo jasné, že bude o zábavu postaráno. Aleš Háma umí navodit velmi přátelské a pohodové prostředí, které diváky vytrhne od předvánočních shonů a stresů.Hosté se rozpovídali o svých vánočních tradicích. Zajímavé bylo, že pro Bohuše Josefa i Zdeňka Pohlreicha není problémem sbalit celou rodinu a před svátky odjet do zahraničí. Pro Josefa se takto trávené svátky stávají téměř tradicí a velmi si je s rodinou užívá.Zdeněk Pohlreich se rozpovídal i o své emigraci do Austrálie a proč se vůbec vrátil. Nejtěžší pro něj byl návrat, kdy krutě spadl do kruté reality postkomunistického státu. Bez peněz a bez pořádné práce to pro něj bylo velmi těžké. I proto, že v Austrálii byl jeho plat v neskutečném poměru k českým podmínkám. Málokdo o něm věděl, že hodně sportoval a stal se dokonce rozhodčím. Vaření však pro něj bylo dominující. Dnes je to velmi uznávaný český šéfkuchař, který se objevuje v mnoha pořadech o vaření a provozuje svojí vlastní restauraci.Tradičně zahrál Aleš Háma i jeho hudební host několik písniček, které předvánoční posezení oživily. Nakonec si Háma připravil pár dětských přání, která měla dorazit k Ježíškovi. Ani nyní se diváci nemohli přestat smát.

Související

Křest nové knihy Markéty Hrubešové (foto: MF, a.s. a La Casa Argentina)

Markéta Hrubešová pokřtila svoji knihu rajčatovým džusem

Praha – Markéta Hrubešová není pouze herečka, ale také vášnivá kuchařka a autorka knih o vaření a jídle. Nyní vydává novou knihu, která je věnovaná nejmladším členům rodiny. Odkud se vzaly plodiny, se kterými se běžně setkáváme na talíři? Na otázky dětem odpoví Pan Brambora a jeho kamarádi.

Více souvisejících

Aleš Háma

Aktuálně se děje

před 17 minutami

před 26 minutami

před 49 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy