Další série oblíbeného pořadu Tvoje tvář má známý hlas se blíží. Kdo bude soutěžit tentokrát?

Praha – Oblíbený pořad Tvoje tvář má známý hlas se již brzy vrátí na televizní obrazovky. Na koho se můžete ve čtvrté sérii těšit? Soutěžit bude krásná herečka z Ulice, člen kapely Nightwork i muzikálový herec.

Oblíbený pořad Tvoje tvář má známý hlas se brzy dočká čtvrté série. Televize Nova již odhalila všechny soutěžící, kteří budou opět napodobovat videoklipy nebo vystoupení slavných interpretů českých i zahraničních.

Čtvrté řady se zúčastní zpěvačka a vítězka České Miss 2010 Jitka Boho, zpěvačka Leona Machálková, herečky Berenika Kohoutová a Aneta Krejčíková a po vzoru své sestry si zasoutěží i Dalibor Gondík.

Přidá se i oblíbený herec Tomáš Matonoha, kterého diváci mohou znát například ze seriálu Comeback, kde ztvárnil Tomiho Paciho. Matonohu už do soutěže pořadatelé lákali dříve, to se však nemohl zúčastnit. Tentokrát nabídku přijal.

Příležitost proslavit se mezi televizními diváky přijal také muzikálový herec Jan Kopečný. Posledním účastníkem bude člen bývalé kapely Nightwork, dabér, herec a muzikant Jan Maxián.

Se čtvrtou řadou čekají show také změny v porotě a na pozicích lektorů. Ivu Pazderkovou na pozici lektora herectví vystřídá herec a účastník minulé řady pořadu, Martin Dejdar. Hlasovou poradkyní bude dále Linda Finková a taneční choreografie budou mít na starost tanečníci Angeé a Yemi A. D.

V porotě opět zasedne samozvaný předseda Jakub Kohák a zpěvák Janek Ledecký. Ivu Pazderkovou však vystřídá Aleš Háma, který se také zúčastnil minulé řady show. Čtvrté místo bude jako tradičně obsazovat host, a to pokaždé jiný. Moderátorem zůstává Ondřej Sokol.

Tvoje tvář má známý hlas se na televizní obrazovky vrátí v sobotu 2. září.

Související

Jana Adamcová, Jana Doleželová a Jana Stryková společně oslavily svátek  (foto: Café 80´s)

Slavné Jany oslavily svátek v osmdesátkovém stylu

Praha – Na svátek Jany se v pražském klubu Cafe 80´s sešly slavné Jany, aby svůj den pořádně oslavily. Janě Adamcové, Janě Doležalové a Janě Strykové popřály další slavné tváře včetně některých protagonistů nového muzikálu Janka Ledeckého Iago, který se právě zkouší v Divadle Hybernia.

Více souvisejících

Tvoje tvář má známý hlas televize soutěž Leona Machálková Berenika Kohoutová Dalibor Gondík Martin Dejdar Yemi A.D. Jakub Kohák Janek Ledecký Aleš Háma Ondřej Sokol

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy