Hvězdně obsazená rodinná komedie Špunti na vodě má za sebou první natáčecí klapku

Praha - Režisér Jiří Chlumský ve středu 15. června odstartoval natáčení nového českého filmu Špunti na vodě. Veselá rodinná komedie vypráví o tom, co nastane, když se tři tátové nechtějí vzdát pánské jízdy a rozhodnou se sjet Sázavu a to i se svými dětmi. Na kánoích vyplují Jiří Langmajer, Hynek Čermák a Pavel Liška. Jejich partnerky si zahrají Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková. Jako babička Lada a děda Václav, díky jejichž zlaté svatbě to vlastně všechno začalo, se představí Dana Syslová a Arnošt Goldflam.

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) plánují zlatou svatbu. Ze zahraničí přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), který je tak trochu dobrodruh. Bratři dostanou nápad, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích tak, jako za starých časů. Jenže během let se leccos změnilo, jako například to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Katastrofa tak na sebe nenechá dlouho čekat, protože s Ondrou přijíždí i jeho mladá přítelkyně Zlatice(Jana Kvantiková), která touží po dítěti a nakonec se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil.

Ani ostatní pánové to nebudou mít jednoduché, Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) za to, že pojde na pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) je s manželovou péči o jejich čtyři děti naprosto spokojená, jenže jinak je její muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A ve chvíli, kdy slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David znovu zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost.

Nechají své muže napospas dětem a samy vyrážejí na dámskou jízdu. Tátové se však nevzdají a rozhodnou se, že na kánoe pojedou i se všemi dětmi, kterých je dohromady sedm. A tak se desetičlenná expedice vydává na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě veselých zážitků...

Letní komedie Špunti na vodě vzniká z pera scénáristy Marcela Bystroně, za kamerou stojí Pavel Berkovič. Natáčet se bude do 13. srpna převážně v exteriérech – v Českém Šternberku, Soběšíně, Kácově, Vlašimi a Praze.

Film Špunti na vodě vstoupí do českých kin 13. 4. 2017.

Zpravodajský server EuroZrávy.cz je mediálním partnerem filmu.

Související

První část natáčení nové rodinné komedie Špunti na vodě je u konce (foto:  Alžběta Orten, Vojtěch Resler)

Špunty na vodě vidělo během Velikonoc přes 80 tisíc diváků

Praha – Nová česká komedie Špunti na vodě vstoupila do kin minulý čtvrtek a během prodlouženého velikonočního víkendu ji v kinech vidělo přes 80 tisíc diváků. Letní komedie režiséra Jiřího Chlumského vypráví o třech otcích, kteří se nehodlají vzdát svého plánu na pánskou jízdu a rozhodnou se sjet Sázavu i se sedmi dětmi. V hlavních rolích se objevili Jiří Langmajer, Pavel Liška, Tatiana Vilhelmová nebo Anna Polívková.

Více souvisejících

film Špunti na vodě Jiří Langmajer Hynek Čermák (herec)

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Jaderné zbraně se přesunou na orbitu? Rusko vetovalo rezoluci o zastavení zbrojení ve vesmíru

Rusko ve středu vetovalo návrh rezoluce OSN předložené Spojenými státy a Japonskem, která vyzývá všechny státy světa, aby zabránily závodům v jaderném zbrojení ve vesmíru.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy