Karlík a továrna na čokoládu se vrací. Budou však chybět dvě klíčové postavy

Hollywood - Každé dítě na světě touží navštívit továrnu na čokoládu Willyho Wonky. To se ve filmu Tima Burtona díky zlatým kuponům povedlo pár šťastlivcům v čele s chudým Karlíkem. Johnny Depp ztvárnil roli Wonky jedinečným a neopakovatelným způsobem, proto se studio Warner Bross rozhodlo natočit další Wonkovo dobrodružství, avšak bez dvou zásadních postav. Bez Burtona a Deppa.

Jako syn zubaře nesměl malý Willy Wonka nikdy proniktout do opojných tajů sladkostí. Naneštěstí se jako dospělý rozhodl vzdorovat svému otci a otevřel si vlastní továrnu na čokoládu, ze které proudily delikátní sladkosti do celého světa.

Avšak do továrny byl všem lidem vstup přísně zakázán, přesto se každé dítě na světě se toužilo do tohoto chrámu čokolády podívat, proto Willy Wonka vyhlásil soutěž a ten, kdo pod obalem jeho čokolády nalezne zlatý kupon, stává se právoplatným návštěvníkem jeho továrny.

Štěstí se nakonec usmálo i na chudého Karlíka, jehož dědeček kdysi v továrně pracoval. Karlík tak za doprovou samotného Wonky prochází čokoládovým vodopádem, prochází se po louce, na které je jedlá i tráva a také se setkává s legendárnímu Umpalumpy. Nakonec se mezi Karlíkem a Wonkou rozvine jedinečné přátelství a z Wonky se stává zcela jiný člověk.

Zdroj: YouTube

Americké filmové studio Warner Bross nyní přichází s informací o tom, že se rozhodlo o natočení dalšího pokračování Karlíka a továrny na čokoládu. Avšak spíše než o pokračování se bude jednat o prequel a diváci se tak dočkají samostatného Wonkova dobrodružství, které se odehrálo ještě před Karlíkem.

Důležitou informací však je to, že se film chystá natočit David Heyman, který je znám především jako producent ságy o Harry Potterovi a proto můžeme očekávat zcela jiný snímek než ten předešlý, který měl na svědomí Tim Burton.

Zda se se v hlavní roli objeví Johnny Depp je zatím ve hvězdách, ale logicky vzato, když není Burton nebude ani Depp. Můžeme tedy jen doufat, že příběh, na který více jak deset let nikdo nesáhl, bude zpracován alespoň stejně dobře, jako Burtonova Továrna na čokoládu.

Související

Více souvisejících

filmy Johnny Depp Tim Burton (režisér)

Aktuálně se děje

před 48 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy