Johnny Depp má problémy, musela být kvůli němu posunuta premiéra filmu

Chystaný film City of Lies s Johnny Deppem a Forestem Whitakerem bude mít zpoždění. Distributor Global Road Enterainment odstranil film ze svého kalendáře, ale je pravděpodobné, že bude mít premiéru na konci roku. Prodloužení premiéry má za následek součásná situace okolo herce Johnnyho Deppa.

Minulý měsíc manažer starající se o lokace filmu Gregg Brooks řekl, že mu Depp dal pěstí v průběhu natáčení dne 13. dubna 2017. Podle papírového dokumentu vyššího soudu v Kalifornii se Depp naštval, že Brooks zastavil natáčení, když jim vypršelo povolení ke střelbě. Právě v tom okamžiku měl Depp v úmyslu natáčet dlouhou scénu.

Trojnásobný kandidát na Oscara byl v poslední době předmětem nelichotivých poznámek ze strany tisku. Letos v létě se musel herec vypořádat s podvodem, který byl namířen proti jeho bývalým manažerům. Tato situace byla zobrazena v negativním světle magazínem Rolling Stone a brzy se stala virální.

V roce 2016 podala jeho bývalá manželka Amber Heard příkaz k zadržení, tvrdí, že byla obětí hercova verbálního a fyzického zneužívání. Depp předložil minulý týden papíry, které tvrdily, že ho Heardová dvakrát udeřila na její narozeninové oslavě, obvinění herečka z Aquamana popírá.

Film City of Lies vypráví příběh policejního detektiva Russella Poola (Johnny Depp), který se snaží objasnit brutální vraždy dvou slavných raperů Tupac Shakur a Notorious B.I.G., nezávisle na sobě zavražděných. Russell Pool se po dvaceti letech vrací k vyřešení případu za pomoci investigativního novináře a snaží se najít pojítka mezi vraždami.

Na režii chystaného filmu se podílí Brad Furman, který má za sebou filmy jako Infiltrátor, Hra na hraně nebo Obhájce. Po boku Deppa se objeví herci Forest Whitaker, Toby Huss nebo Dayton Callie.

Depp se znovu postaví na velké plátno ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny 15. listopadu.

Související

Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Heardová uzavřela dohodu v soudním sporu s exmanželem Deppem

Herečka Amber Heardová uzavřela dohodu o ukončení odvolacího řízení v právním sporu se svým bývalým manželem, americkým hercem Johnnym Deppem, píše agentura AFP. Šestatřicetiletá herečka se původně odvolala proti červnovému verdiktu soudu, který jí nařídil vyplatit Deppovi za pomluvu přes deset milionů dolarů (asi 230 milionů korun). Depp naopak měl zaplatit dva miliony dolarů (asi 46 milionů korun) za vyjádření svého právníka.
Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Do Varů dorazil Johnny Depp, fanoušci na něj čekají dlouhé hodiny

o Karlových Varů přiletěl ve čtvrtek večer před 23:00 americký herec, producent a hudebník Johnny Depp. Na letišti na něj čekaly desítky fanoušků, zjistila ČTK na místě. Na 55. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary představí dva filmy. Fanoušci by se s ním mohli potkat v pátek odpoledne, kdy představí film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který produkoval. V Karlových Varech Depp uvede v sobotu i film, ve kterém hraje hlavní roli, a to drama Minamata.

Více souvisejících

Johnny Depp Amber Heard City of Lies

Aktuálně se děje

včera

Donald Tusk

Tusk: Situace je kritická. Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu Ukrajiny

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

včera

včera

včera

včera

Írán, ilustrační fotografie.

Írán čelí novým západním sankcím i hrozbě izraelské odvety

USA a Velká Británie ve čtvrtek uvalily rozsáhlé sankce na firmy a jednotlivce, kteří pomáhají s výrobou íránských dronů a řízených střel, uvedla zahraniční média. Jde o reakci na íránský útok na Izrael. Teherán ve čtvrtek zopakoval, že je připraven na další odvetu v případě slibované izraelské reakce. 

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

včera

V metru na Floře spadl člověk do kolejiště. Vlaky hodinu nejezdily

Pád osoby do kolejiště ve stanici Flora zastavil ve čtvrtek dopoledne provoz linky A pražského metra. Vlaky nejezdily zhruba hodinu, zatímco na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Vážně zraněný muž byl převezen do nemocnice v umělém spánku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy