StarDance opustili Gondík se Stodůlkovou. Porota letos poprvé udělila čtyři desítky

V sobotním kole soutěže StarDance se představilo šest párů, které tentokrát na parkety předvedly své provedení čači a waltzu. Nejhorší hodnocení si za svůj výkon odnesli Dalibor Gondík a jeho taneční partnerka Alice Stodůlková, pro které to byl zároveň poslední soutěžní večer.

Gondík se svou taneční partnerkou vystoupili jako první, jejich čaču doprovázela píseň Johna Bon Joviho. Porota jejich výkon ocenila 27 body, podle porotce Radka Balaše se jim výkon příliš nepovedl. „„Bylo to příliš nacvičené, nebyl tam tanec,“ řekl jim.

Walz v podání Veroniky Arichtevy a Michala Necpála už byl podle poroty lepší. Veronika nechtě divákům ukázala i pozadí, když si tak úplně neuhlídala šaty. A toho si samozřejmě všimla i porota. Zdeněk Chlopčík jim podle svých slov dal za ono „ukázání“ jeden bod navíc, celkem si tak vytančili 34 bodů.

Pavla Tomicová a Marek Dědík zatančili nádherný waltz na píseň I will always love you. Jenže podle poroty už pár předvedl i lepší výkony. „Tentokrát to nebylo ono,“ povzdechla si porotkyně Tatiana Drexler. Pár si tak odnesl pouhých 24 bodů.

O 10 bodů více vybojovali David Svoboda a Veronika Lálová, kteří si střihli čaču v rytmu legendární písně Pretty Woman. A protože jeden Svoboda není dost, na parketu se objevilo i dvojče Davida Svobody – Tomáš. A i když porotci i v tomto tanci objevili chybičky, body nešetřili.

O něco kritičtěji pak porota zhodnotila walz Daniely Písařovicové a jejího partnera Michala Mládka, kteří získali 30 bodů.

Jako poslední se na parketu objevili Jiří Dvořák a Nora Návorková. „Nádnerné,“ rozplýval se po jejich výkonu Chlopčík. A že se jim jejich tanec opravdu vyvedl, si mysleli i všichni ostatní porotci. Poprvé v letošním ročníku tak porota udělila čtyřikrát deset bodů. Nora byla tak dojatá, že se po hodnocení dokonce rozplakala.

U poroty sice Dalibor Gondík a jeho partnerka skončili jako druzí nejhorší, diváci jim ale poslali nejméně hlasů. V dalším kole si tak už nezatančí. Sám Gondík to ale nepovažuje za tragédii. „Je to pro mě výhra. Už jen to, že jsem mohl zatančit to nejhorší paso doble v minulém kole, byla pro mě výhra,“ uvedl v děkovné řeči.

Ocenil také svou taneční partnerku. „Moc děkuji Alici, že to se mnou vydržela celé čtyři měsíce, děkuji své sestře Adéle, ale hlavně své manželce, která mi po celou dobu manželství toleruje, že jsem obklopen krásnými ženami,“ dodal Dalibor.

Dnešní výsledky nejsou velkým překvapením, už v týdnu bookemakeři tipovali, že vypadne Daniela Písařovicové nebo Dalibor Gondík. Naopak za favority jsou podle sázkařů považováni Pavla Tomicová, na kterou dotahuje Jiří Dvořák.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance Dalibor Gondík Jiří Dvořák (herec)

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

včera

včera

Pekarová Adamová ocenila Tulejovu reakci. Fiala čeká na další návrh TOP 09

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) ocenila rozhodnutí Pavla Tuleji, který se v pátek vzdal nominace na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Ve vládě měl nahradit končící ministryni Helenu Langšádlovou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy