Lucie Bílá opět zasedne v porotě Talentu. Bude vycházet s Marešem?

Praha - Do poroty zábavní show Česko Slovensko má talent, kterou uvádí FTV Prima, zasedne zpěvačka Lucie Bílá a producent Jaro Slávik. Ti hodnotili soutěžící i v předchozích ročnících. Televize už dříve oznámila, že jejich novým kolegou bude moderátor Leoš Mareš. FTV Prima uvede soutěž na podzim.

Novou tvář mezi porotci Bílá vítá. "Na Leoše se těším, protože to je změna. Je to velký profík. Nevím, jaký je týmový hráč, tak doufám, že na mě bude hodný, protože já jsem hrozný cíťa," uvedla zpěvačka. Televize má za sebou castingy, ze kterých vybrala první talentované soutěžící. Ty v červenci čeká další kolo v divadle, kde už o dalších finalistech rozhodne právě hvězdná porota.

V poslední době bylo o Leošovi slyšet spíše v souvislosti s jeho milenkami, než s jeho prací. Známého moderátora tak ukořistila konkurence, která za jeho tvář neváhá pořádně zaplatit.

„Ano, s Leošem jsme podepsali smlouvu na 4. řadu Česko Slovensko má talent," potvrdil Blesku mluvčí Primy David Vaníček. Podle serveru Super.cz nenahradí Jaro Slávika, jak se předpokládalo, ale o dobře placenou práci přijde Martin Dejdar.

Tím ovšem úspěch Mareše nekončí. „Kromě toho mu od září na Primě poběží každý týden jeho vlastní talkshow. A ve smlouvě má, že za to od stanice dostane neuvěřitelných sedm miliónů korun," prozradil serveru Super.cz zdroj z televize.

Vítěz talentové show pak kromě hodnotné výhry získá tak šanci vystoupit před přísným porotcem Simonem Cowellem, který soutěž založil. Show byla poprvé uvedena v Británii v roce 2007 pod názvem Britain's Got Talent.

Související

Českého slavíka letos získali Lucie Bílá, Marek Ztracený a Kabát.

Českého slavíka 2022 získali Lucie Bílá, Marek Ztracený a Kabát

Českého slavíka letos získali Marek Ztracený, Lucie Bílá a kapela Kabát. Do síně slávy vstoupil zpěvák a divadelník Jiří Suchý. Vítězové jubilejního 60. ročníku hudební ankety si dnes ocenění převzali v pražském Foru Karlín. Do hlasování o nejoblíbenější interprety přišlo podle pořadatelů rekordních 2,110.364 hlasů. Nejvíce jich obdržela Bílá, která se tak stala i Absolutním slavíkem.
Divadlo, ilustrační foto

Do síně slávy zábavního umění vstoupil Ivo Šmoldas, porota ocenila i další známé tváře

Do Síně slávy zábavního umění byl dnes uveden publicista, redaktor, básník a nakladatel Ivo Šmoldas. Cenu v podobě zlaté divadelní masky převzal na odpolední ceremonii v pražském botelu Albatros. Umělecké sdružení Artes udělilo ceny Mistra zábavního umění také osmičce dalších umělců a umělkyň. O laureátech rozhoduje kolegium umělců, které čítá zhruba 350 členů.

Více souvisejících

Lucie Bílá Leoš Mareš TV Prima

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy