„Kabáti" zveřejnili upoutávku na klip k písni Valkýra. Fanoušci se mají rozhodně na co těšit!

Liberec - Nejznámější rockeři ze skupiny Kabát zveřejnili trailer k chystanému klipu k písni Valkýra, která je součástí nejnovějšího nosiče DO PEKLA / DO NEBE. Klip by měl vyjít počátkem prázdnin, a my vám spolu s Kabáty přinášíme krátkou upoutávku.

„Vypadá to, že jsme se na to buďto úplně vyprdli, nebo nevíme co s tím. Kdepak přátelé... dnes Vám servírujeme „trailer" neboli po česku ochutnávku, a do prázdnin Vám klip předložíme v plné parádě," píše na FB kapela.

„V podstatě už se jen dodělávají poslední barevné korekce, a půjde to tak zvaně do světa! Za nás je to přesně tak, jak jsme si přáli, a necháme se překvapit, co na to budete říkat vy!

Jinak... my už „drtíme přípravu" na festivaly (zkoušíme jak o život – někdy i jednou týdně :-) ), a technika vypilovává detaily celé letní show. Vypadá to zajímavě, a snad naplníme očekávání!

Mějte príma dny, a záhy se tu potkáme už i s celým klipem," dodává.

Fanoušci se mají rozhodně na co těšit. Kabát totiž zahraje i na celé šňůře festivalů Hrady CZ, v rámci něhož mají spoustu zastávek napříč celou republikou.

Související

Českého slavíka letos získali Lucie Bílá, Marek Ztracený a Kabát.

Českého slavíka 2022 získali Lucie Bílá, Marek Ztracený a Kabát

Českého slavíka letos získali Marek Ztracený, Lucie Bílá a kapela Kabát. Do síně slávy vstoupil zpěvák a divadelník Jiří Suchý. Vítězové jubilejního 60. ročníku hudební ankety si dnes ocenění převzali v pražském Foru Karlín. Do hlasování o nejoblíbenější interprety přišlo podle pořadatelů rekordních 2,110.364 hlasů. Nejvíce jich obdržela Bílá, která se tak stala i Absolutním slavíkem.
Josef Vojtek vítá fanoušky na jejich Vánočním koncertě v O2 areně

V Praze se otevře nová hala O2 universum, první koncert bude patřit Kabátům

Nejpopulárnější tuzemská kapela Kabát vystoupí 26. září jako první interpret v nové multifunkční hale O2 universum v Praze. Další akcí v komplexu navazujícím z jižní strany na O2 arenu bude 13. listopadu koncert Pražské filharmonie, která zahraje Beethovenu 9. symfonii. Prvním potvrzeným mezinárodním kongresem je 17. světový kongres anesteziologů WFSA od 5. do 9. září 2020. ČTK o tom za provozovatele O2 areny a O2 universa společnost Bestsport informovala Eva Hromádková.

Více souvisejících

Skupina Kabát Festival Hrady CZ

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 40 minutami

Írán, ilustrační fotografie.

Írán čelí novým západním sankcím i hrozbě izraelské odvety

USA a Velká Británie ve čtvrtek uvalily rozsáhlé sankce na firmy a jednotlivce, kteří pomáhají s výrobou íránských dronů a řízených střel, uvedla zahraniční média. Jde o reakci na íránský útok na Izrael. Teherán ve čtvrtek zopakoval, že je připraven na další odvetu v případě slibované izraelské reakce. 

před 44 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Andrej Babiš

Babiš kvůli migračnímu paktu zaútočil na Fialu s Rakušanem

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

před 9 hodinami

Benzin letos poprvé zdražil nad 40 korun za litr. Růst cen má zpomalit

Benzin v Česku letos poprvé překonal cenovou hranici 40 korun za litr, zatímco nafta je téměř o korunu levnější. Litr benzinu momentálně stojí 40,12 Kč, za stejné množství nafty zaplatí řidiči 39,19 Kč. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy