Festival Brod 1995 oslaví 22. narozeniny Rock for People

Český Brod - V sobotu 20. srpna vypukne oslava plná muziky a příběhů. Festival Rock for People slaví 22 narozeniny a při této příležitosti se uskuteční jednodenní hudební festival Brod 1995.

Rozhodně bude o co stát. Bude se vzpomínat nejen na letošní ročník, ale také na všechny ostatní, na více než 350 000 návštěvníků, 3 generace fanoušků, a přes 3000 zahraničních i domácích kapel. Na dvou stageích se proto během dne vystřídá celkem 14 kapel.

Objeví se například Monkey Business, Mňága a Ždorp, Mig 21 či Plexis. Na festivalové časy zavzpomíná také 100 zvířat, Aneta Langerová, Medvěd 009, Mydy Rabycad, kladenská kapela Zrní nebo We On The Moon. Vedle hudebního programu fanouškům nabídne festival také procházku festivalovým muzeem se stovkami cenných artefaktů.

Rock for People je festival pevně spjatý s českou hudební scénou a pořadatelé program na postavili na tom nejlepším, co rocková muzika nabízí. "Dvacetiny u nás oslaví Wohnout, zahraje Mňága a Žďorp, ale také skvělí Mydy Rabycad, kteří si poté, co během plynulých tří měsíců stihli nadchnout korejské fanoušky a zahrát úspěšně v Glastonbury, vybojovali místo v line-upu Na Kutilce," podotýká jeden ze zakladatelů festivalu Rock for People Petr Fořt.

"Děti, které byly na Rock for People počaty v jeho prvních ročnících nebo vzešly z festivalových lásek, se na něj nyní vracejí jako nová krev. Zážitky, přátelství, příběhy, historky, neopakovatelná atmosféra nás navzájem spojují," dodal v tiskové zprávě.

Související

skupina Foster the People

Startuje festival Rock for People 2022, pořadatelé očekávají přes 30.000 lidí

V prostorách letiště v Hradci Králové dnes začíná festival Rock for People. Na akci, která potrvá do 18. června, pořadatelé očekávají přes 30.000 lidí. Z prodeje již zmizely čtyřdenní vstupenky a jedinou možností, jak se festivalu zúčastnit, je nyní zakoupení posledních jednodenních. Podle organizátorů festivalu je letošní 26. ročník zlomový, rozpočet akce poprvé překročil 100 milionů korun.
skupina Foster the People

Festival Rock for People letos kvůli epidemii opět nebude

Festival Rock for People, který se měl v červnu konat na letišti v Hradci Králové, se kvůli pokračující epidemii koronaviru neuskuteční. Organizátoři jej posunou o rok na 16. až 18. června 2022. ČTK to dnes sdělili pořadatelé.

Více souvisejících

Rock for People Hudba

Aktuálně se děje

před 7 minutami

před 17 minutami

před 58 minutami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy