Fanoušci Robbieho Williamse se dočkali. V létě rozproudí Prahu pod širým nebem

Praha - Populární britský zpěvák Robbie Williams dnes oznámil dlouho očekávaný seznam zastávek svého nadcházejícího turné. Během dvaceti devíti vystoupení navštíví devatenáct zemí Evropy a zastávku udělá také v České republice.

Robbie Williams se proslavil v roce 1990 s kapelou Take That, o pět let později se vydal na sólovou pěveckou dráhu a stal se jedním z nejúspěšnějších zpěváků v anglické historii. Získal nejvéce ocenění BRIT Awards než kterýkoliv brit v historii.

Na kontě má i několik hudebních cen MTV. V současně době je nazýván „novým králem popu". Mezi jeho nejznámější písničky patří například Angel, Feel, Rock DJ, She's The One, Come Undone, Bodies či Supreme. Je zapsán v Guinessově knize rekordů, po té, co se po ohlášení světového turné v roce 2006 prodalo 1.6 miliónů lístků za jediný den.

Zdroj: YouTube

Robbie dnes večer vystoupí na speciální akci v londýnském klubu Troxy, kde oslaví převzetí prestižní ceny BRITs Icon Award, které je nejvyšší poctou, kterou vůbec BRIT Awards udělují. V minulosti ji obdrželi pouze Elton John a David Bowie. Toto ocenění je idělováno pouze umělcům, které jejich skládání, nahrávání a koncertování zařadilo na hudební vrchol s dopadem na britskou kulturu.

Příští rok se Robbie vydává na velké evropské turné. Navštíví 19 měst a odzpívá 29 koncertů. Jako speciální hosté jsou na všech koncertech potvrzeni legendární Erasure. Pražský koncert se uskuteční 19. srpna 2017 pod širým nebem na letišti v Letňanech.

Související

Robbie Williams

Válka celebrit: Robbie Williams provokuje slavného kytaristu? Přišlo bizarní udání

Zpěvák Robbie Williams údajně provokuje svého souseda, kytaristu Jimmyho Page, kvůli jejich dlouholetému sousedskému sporu o bazén. Úřady Williamsovi v prosinci stavbu rozsáhlého sklepení s bazénem v londýnské luxusní čtvrti podmínečně povolily navzdory Pageovým námitkám. Nedlouho poté podle listu The Daily Telegraph dostali úředníci stížnost na to, že si Williams ve snaze naštvat souseda pouští nahlas hudbu odvěkých rivalů Pageovy kapely Led Zeppelin.

Více souvisejících

Robbie Williams koncerty

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

včera

včera

Pekarová Adamová ocenila Tulejovu reakci. Fiala čeká na další návrh TOP 09

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) ocenila rozhodnutí Pavla Tuleji, který se v pátek vzdal nominace na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Ve vládě měl nahradit končící ministryni Helenu Langšádlovou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy