Festival Votvírák naděluje dárky. Pořadatelé odhalili první jména účinkujících

Milovice - Chvíli poté, co odstartoval vánoční předprodej, oznamují pořadatelé první účinkující. Jako tradičně se na festivalu Votvírák objeví kapela Mandrage, exkluzivní host Miro Žbirka a po roce se také na festival vrací skupina Škwor.

„Chtěli jsme lidem, kteří si zakoupili vstupenky ve vánočním předprodeji, udělat radost a prozradit malý zlomek z programu. Přestože to nejlepší si ještě držíme pod pokličkou, podařilo se nám to," říká za festival Martina Jablanovská.

Pro rok 2017 je znovu potvrzená taneční zóna, která se loni osvědčila a poskytla útočiště nespavým návštěvníkům festivalu. Můžete se tedy těšit na nonstop taneční prostor, kde se vystřídá více jak třicet předních tuzemských DJs.

Stále je možné zakoupit klubovou kartu v limitované vánoční sérii za nejlepší možnou cenu 250 Kč. „Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas!" doporučují pořadatelé.

Související

Chinaski na Votvíráku

Chinaski na festivalu Votvírák zahráli hity i písně z nové desky Frihet

K vrcholům druhého dne festivalu Votvírák, který přilákal na letiště Boží dar v Milovicích na Nymbursku přes 20.000 lidí, patřil koncert kapely Chinaski. Skupina na úvod nabídla své starší hity jako Potkal jsem tě po letech nebo Každý ráno. Uvedla i skladby Mám chuť zlobit, Měl bych si boty zout a Panáček s panenkou ze svého aktuálního alba Frihet. Vystoupení pak zakončila písní Punčocháče z roku 1995, kdy velká část jejích nadšených příznivců tančících a zpívajících pod pódiem ještě nebyla na světě.
Supercela u Nepomuku

Kvůli bouřce se na Slapech převrátila loď, přerušen festival Votvírák

Na Slapech se dnes odpoledne při silné bouřce převrátila plachetnice. Cestovali na ní tři lidé, dva dospělí a dítě. Všichni se z lodi zachránili sami, před příjezdem záchranářů doplavali na břeh, řekla ČTK policejní mluvčí Michaela Nováková. Bouřky působí problémy i na dalších místech v kraji, hasiči evidují desítky výjezdů, řekl mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Více souvisejících

festival Votvírák Miro Žbirka skupina Mandrage

Aktuálně se děje

před 22 minutami

před 32 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy