Festival Okoř oznamuje další jména. Kdo doplní hvězdnou sestavu?

Okoř – Festival Okoř se blíží a organizátoři postupně vyhlašují další účastníky. Vedle Mira Žbirky, MIG 21, Václava Neckáře, No Name nebo Marka Ztraceného se představí i Marta Jandová a Eddie Stoilow.

Festival Okoř vypukne v polovině srpna na malebné louce pod hradem Okoř kousek od Prahy. Mezi ohlášené hosty zatím patří Miro Žbirka, MIG 21, Václav Neckář, No Name, Marek Ztracený nebo Vypsaná fiXa. K nim se podle informací organizátorů přidají i Marta Jandová a Eddie Stoilow.

Pražská kapela Eddie Stoilow celý festival zahájí. Zatím zůstává otázkou, zda skupinu doplní i její občasný host na bicí, nejlepší český fotbalový brankář Petr Čech. Kapela předvede své největší hity i nové písně z aktuálního alba Jupiter. „Absolutní pohoda! Jde o fantastický – doslova rodinný festival, jak v publiku, tak v zákulisí. Milujeme to tam!,“ těší se na Okoř členové skupiny.

Marta Jandová bude hostem Marka Ztraceného. V jeho koncertním setu tedy pravděpodobně představí i jejich nový duet, na kterém aktuálně pracují, a možná i píseň, kterou pro Jandovou Ztracený napsal.

Kromě koncertů bude připraven i bohatý doprovodný program nejen pro děti a spousta občerstvení. Festival byl několik ročníků za sebou vyprodaný, organizátoři tedy doporučují včasnou koupi vstupenek. Počet návštěvníků je limitován velikostí areálu, ale i kvůli zajištění komfortu návštěvníků. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních síti TICKETPORTAL a na www.NEJLEVNEJSIVSTUPENKY.cz a na pokladně hradu Okoř. 

Související

Koncert, ilustrační foto

Hudební festivaly Benátská!, Hrady CZ a Okoř 2020 letos nebudou

Hudební festival Benátská! v libereckém Vesci, putovní festival Hrady CZ ani Okoř 2020 se letos konat nebudou. Pořadatelé Benátské! oznámili náhradní termín 22. až 25. července 2021. Hrady CZ termíny příštího ročníku zveřejní po prázdninách, stejně jako organizátoři festivalu v podhradí hradu Okoř. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na příští rok, oznámili dnes pořadatelé na svých stránkách.

Více souvisejících

Festival Okoř Miro Žbirka Skupina MIG 21 Václav Neckář No Name Marek Ztracený Marta Jandová skupina Eddie Stoilow Skupina Vypsaná fixa kultura festivaly

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 21 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hackeři propašovali na web ČTK smyšlenou zprávu o atentátu na Pellegriniho

Zpravodajský web České noviny, který provozuje tisková agentura ČTK, se v úterý stal terčem hackerského útoku. Na stránkách se objevily smyšlené texty o údajném atentátu na nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho. Případem se zabývají příslušné úřady.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy