Rock for People sežehnou plameny In Flames

Pionýři metalcoru a melodického death metalu In Flames jsou nejnovější posilou line upu Rock for People. 1. března vypustí do světa své netrpělivě očekávané třinácté album „I, the Mask“ a o pár měsíců později ho osobně představí v Hradci Králové.

A máme se rozhodně na co těšit, jak napovídají dosud zveřejněné singly „I Am Above“ a „(This Is Our) House". S čerstvými novinkami dorazí na Rock for People i již dříve oznámení Bring Me The Horizon. Ti své kontroverzní album „amo“ vydali na konci ledna, shodou okolností ve stejný den jako svou novinku vydali britští Rudimental, které v létě v Hradci Králové také uvidíme.

In Flames

Kapela, či spíše již hudební instituce, u které se nemusíme bát přívlastku legenda. Ve své třicetileté veleúspěšné kariéře svůj kolos posunuli skrze melodický deathmetal s folkovými prvky k deathmetalu čistému i alternativnímu, skoro thrash metalu, aby se opakovaně setkávali se svými kořeny a zanechávali inspirativní tvůrčí stopu pro své následovníky po celém světě. „Švédské metalové skupiny mě obecně nějak více baví, mám pocit (a nikomu ho nevnucuji), že je tam víc nadhledu a zábavy,“ říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes a dodává: „Snažil jsem se o In Flames už loni a letos to konečně vyšlo!“

Na kontě mají dvanáct řadových alb. V pořadí třinácté s názvem „I, The Mask“ vypouští do světa za pár týdnů. „Dávám fans možnost nahlédnout do mé hlavy. Texty jsou založené na mých myšlenkách, pocitech a zážitcích,“ prozradil frontman Anders Fridén v rozhovoru pro časopis Fakker. „Je to zvláštní se lidem takto otevřít. Albem prochází určitá dávka temnoty.“ Poslední dvě desky produkoval slavný Howard Benson (např. My Chemical Romance, Motörhead), který dodal masivní zvuk, a společně obhájili pozici jedné z největších metalových kapel světa. Jak přísahají fanoušci všech věkových kategorií – In Flames we trust!

Související

skupina Foster the People

Startuje festival Rock for People 2022, pořadatelé očekávají přes 30.000 lidí

V prostorách letiště v Hradci Králové dnes začíná festival Rock for People. Na akci, která potrvá do 18. června, pořadatelé očekávají přes 30.000 lidí. Z prodeje již zmizely čtyřdenní vstupenky a jedinou možností, jak se festivalu zúčastnit, je nyní zakoupení posledních jednodenních. Podle organizátorů festivalu je letošní 26. ročník zlomový, rozpočet akce poprvé překročil 100 milionů korun.
skupina Foster the People

Festival Rock for People letos kvůli epidemii opět nebude

Festival Rock for People, který se měl v červnu konat na letišti v Hradci Králové, se kvůli pokračující epidemii koronaviru neuskuteční. Organizátoři jej posunou o rok na 16. až 18. června 2022. ČTK to dnes sdělili pořadatelé.

Více souvisejících

Rock for People In Flames

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 21 minutami

před 44 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy