SuperStar opustila Monika Bagárová

Bratislava - Z hudební reality show Česko Slovenská SuperStar byla po šestém finálovém večeru, ve kterém zazněly písně oceněné televizní stanicí MTV, vyřazena Monika Bagárová z Brna. Přímý přenos z bratislavské Incheba arény vysílala v pondělí od 20 hodin televize Nova.

Při pondělním vyřazovacím kole vypadla ze soutěže Monika Bagárová. Stala se však nejlepší českou zpěvačkou v soutěži. "Děkuji celému štábu, porotě, která mne ve všem podpořila, rodičům, moderátorům Leošovi i Adéle, panu režisérovi i všem ostatním, které jsem tu poznala. A za to jsem velice ráda. A taky moc děkuji všem fanouškům za jejich hlasy," svěřila se Monika, která podle svých slov byla na vyřazení připravená. Poté se s diváky rozloučila zpěvem. Publikum skandovalo její jméno, fanoušci jí poslali i kytici rudých růží.

Vyřazení Moniky Bagárové si tipovali tři ze čtyř porotců - Ondřej Hejma, Marta Jandová a Pavol Habera. Pouze Dara Rolins tipovala Dominiku Starou.

Do sedmého finále tak postoupili Dominika Stará ze Šamorína, Jan Bendig z Hradce Králové, Martin Chodúr z Ostravy a Miroslav Šmajda z Košic. Poslední čtveřice finalistů si v příštím kole zazpívá filmové hity. Hostem bude zpěvák a skladatel Michal David.

Fanoušci mají možnost spatřit finalisty na další z autogramiád, ta nejbližší se uskuteční v úterý v 17 hodin v Obchodním centru Chodov v Praze.

O postupu soutěžících rozhodují televizní diváci svými sms hlasy a výkony všech finalistů hodnotí i čtyřčlenná porota, ve které usedli slovenská sólová zpěvačka Dara Rolins, zpěvačka a frontmanka skupiny Die Happy Marta Jandová z Česka, zpěvák Pavol Habera ze Slovenska, který hraje se skupinou Team, a český muzikant a člen skupiny Žlutý pes Ondřej Hejma. Moderátory hudební show jsou Leoš Mareš a Adela Banášová.

Do castingů na první Česko Slovenskou SuperStar se přihlásilo celkem 11 575 soutěžících. Vítěz této reality show bude vyhlášen 20. prosince a kromě titulu první Česko Slovenské SuperStar získá i exkluzivní nahrávací smlouvu a kontrakt na 100 tisíc eur.

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?
Emma Drobná

Čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar se stala Emma Drobná

Praha - Čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar vyhrála Emma Drobná. V dnešním superfinále této pěvecké soutěže získala více hlasů než Štěpán Urban a Pavol Kovalíček. Jednadvacetileté dívce z Nového Města nad Váhom vítězství vedle příslibu profesionální pěvecké kariéry přineslo prémii 75.000 eur (asi dva miliony korun).

Více souvisejících

Superstar Monika Bagárová

Aktuálně se děje

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Plzák španělský (Arion lusitanicus)

Velmi nebezpečný španělský slimák u českých hranic

Plzák španělský, známý svou žravostí, se dál šíří po Evropě a nyní se objevuje i v horských oblastech. Na jeho přítomnost upozorňují mimo jiné zástupci polského Krkonošského národního parku. Tento živočich navíc představuje riziko i pro psy a podobné šelmy.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Volodymyr Zelenskyj

Nuda. Nezajímavé. Zelenskyj zesměšnil ruského prezidenta Putina

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj označil komentáře ruského prezidenta Vladimira Putina, které zpochybňují jeho legitimitu, za nudné a nezajímavé. Naopak za nelegitimního označil ruského prezidenta. Uvedl to v rozhovoru, který dnes publikoval kazachstánský server Vlasť.

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Češi se probojovali do finále MS v hokeji

Mimořádná zpráva Česká euforie. Národní tým je na MS v hokeji ve finále, zahraje si v Praze

Pokud byl plán svěřenců kouče Radima Rulíka pro semifinále se Švédy nenechat nic náhodě, tak to splnili měrou vrchovatou. Od začátku do konce totiž si šli za jasným cílem, nedat soupeři ani čichnout a dojít tak do vytouženého finále. Svými dvěma brankami režírovali toto neuvěřitelné tažení za vítězstvím jak David Kubalík, tak Lukáš Sedlák, přičemž nejvíc kanadských bodů zaznamenala Nečasova formace, přičemž sám Nečas zaznamenal hned čtyři z nich. A samozřejmě přispěl stále klidně chytající Lukáš Dostál. 

včera

Počasí: Česko dnes zasáhly silné bouřky, objevilo se několik supercel

Českem se podle meteorologů z ČHMÚ přehnaly bouřky, které místy doprovázelo krupobití. Nejvyšší intenzity dosáhly na západě země, kde kroupy přesáhly velikost 2 cm.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy