SuperStar 2013: Nová éra začíná

Praha - Fenomén světových hudebních reality show je tady v nové podobě! Nové pěvecké talenty, nové vycházející moderátorské hvězdy, tříčlenná porota sestavená z originálních a úspěšných osobností showbyznysu – to je nová éra SuperStar, která odstartuje na obrazovkách TV Nova už na jaře.

Celé jaro budou provázet televizní diváky i soutěžící novou SuperStar noví mladí moderátoři obou zemí Zorka Kepková a Roman Juraško. Jedná se o výjimečné talenty, které ve výběru porazily mnohem zvučnější jména a pro které je SuperStar odrazovým můstkem k hvězdné kariéře.Co se změnilo?V první fázi soutěže, než se do rozhodování vloží televizní diváci, budou mít osudy zpěvaček a zpěváků v rukou porotci Ewa Farna, Ondřej Soukup a Pavol Habera.Nová SuperStar přinese také mnohem více live přenosů, v nichž budou už rozhodovat televizní diváci.

Osudy talentovaných zpěvaček a zpěváků budou diváci ovlivňovat více než dvě třetiny soutěže. Důraz bude kladen také na poutavé lidské příběhy talentů a chybět nebude ani reality show. Rodící se hvězdy – soutěžící SuperStar – budou totiž bydlet ve společné vile, kam se prostřednictvím kamer budou moci dostat i televizní diváci a ztotožnit se s životy svých oblíbenců.Poslední řada Poslední řada soutěže na jaře 2011 dosáhla průměrného podílu na sledovanosti v cílové skupině 15-54 31,6 %, každý díl průměrně sledoval 1 151 000 televizních diváků (4+). Grand finále poslední řady sledovalo 47,8 % diváků v cílové skupině 15-54. celkem poslední Super-Star sledovalo 7 626 000 všech televizních diváků (4+).Zajímavosti:• Největší zájem o soutěž měly mladé divačky ve věku 15-24 let, kde průměrný podíl na sledovanosti dosáhl 51,1 %. • Do SuperStar se hlásil i současný slavík Tomáš Klus. • Vítězka 1. řady Aneta Langerová se stala dvojnásobnou zlatou slavicí a objevem roku. • Soutěžící získali v anketě Český slavík Mattoni celkem 2 zlaté, 1 stříbrného Slavíka, 4x ocenění objev roku a 4x skokan roku. • Díky SuperStar byli objeveni Sámer Issa, Debbie, Celeste Buckingham, Voxel nebo Petr Bende a mnoho dalších.

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?
Emma Drobná

Čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar se stala Emma Drobná

Praha - Čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar vyhrála Emma Drobná. V dnešním superfinále této pěvecké soutěže získala více hlasů než Štěpán Urban a Pavol Kovalíček. Jednadvacetileté dívce z Nového Města nad Váhom vítězství vedle příslibu profesionální pěvecké kariéry přineslo prémii 75.000 eur (asi dva miliony korun).

Více souvisejících

Superstar

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

HC Škoda Plzeň, ilustrační fotografie.

Na extraligovou scénu se vrací bývalý reprezentační kouč. Plzeň nově přebírá Jandač

Sezóna extraligy 2023/24 sice skončila teprve před nedávnem, ale už teď se kluby chystají na sezónu novou, tedy na sezónu 2024/25. A to nejen změnami v hráčských kádrech, ale i novými jmény na lavičce. Takový případ se nyní naskytl v extraligové Plzni, která pro nadcházející sezónu povolala do svých služeb bývalého reprezentačního trenéra Josefa Jandače. Ten se tak po pauze vrací zpátky na extraligovou scénu. Na západě Čech mu při tom budou pomáhat v roli asistentů Jiří Veber a Václav Pletka.

včera

Dva členové ochranky měli atentát ukrajinského prezidenta do detailů naplánovaný.

Nejen Zelenského měli zabít. Toto je plán členů ochranky

Podle prohlášení ukrajinské tajné služby SBU byl zmařen pokus o atentát na prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského. Mezi zadrženými by měli být dva členové jeho vlastní ochranky. Údajně měla být v plánu i likvidace politických a vojenských špiček Ukrajiny.

včera

včera

včera

Hokej, ilustrační fotografie.

Rulík a spol. nemůžou počítat s Hertlem. Vedení Vegas českého útočníka na domácí MS nepustí

V úterý se česká hokejová reprezentace sešla na ledě O2 Areny, aby zde absolvovala svůj trénink před blížícím se domácím světovým šampionátem, který začne už v pátek. Ještě před začátkem tohoto tréninku generální manažer národního týmu Petr Nedvěd novinářům sdělil, že se bude realizační tým v čele s koučem Radimem Rulíkem muset obejít na domácím MS bez jedné z českých hvězd v NHL, útočníka Tomáše Hertla. Vedení jeho klubu Las Vegas ho totiž do Prahy nepustí.

Aktualizováno včera

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

včera

Susan Bucknerová (vpravo) ve snímku Pomáda (1978).

Zemřela hvězda filmu Pomáda, Susan Bucknerová

Do světa hollywoodských snímků a hereckých svět zasáhla velmi smutná zpráva. Herečka Susan Bucknerová, známá především díky své roli roztleskávačky Patty Simcox ve slavném muzikálovém snímku "Pomáda!", nás opustila ve věku 72 let.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie upřesnila informace o případu v Plzni. Ženu se podařilo zachránit

Policie ještě v úterý upřesnila informaci o násilném trestném činu v centru Plzně. Strážci zákona původně uvedli, že napadená žena nepřežila. Záchranářům se ji ale nakonec podařilo zachránit. Žena byla hospitalizována v nemocnici. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy