Třetí Česko Slovenskou SuperStar je Sabina Křováková (20) z Děčína

Praha - Málem nepostoupila ani do finálové dvanáctky, nakonec slaví triumf. Sabina Křováková, možná nejvýraznější soutěžící Nové éry SuperStar, porazila v Grandfinále Štefana Pčelára.

V neděli večer 2. června to byl nejen duel dvou nadaných zpěváků, ale také souboj Česka se Slovenskem. A slavila hostitelská země, tedy Česká republika. Milé stvoření jménem Sabina Křováková ovládlo poslední finálový večer SuperStar 2013 a získalo 100 tisíc eur, tedy 2,5 milionu korun, stejně jako smlouvu na vydání vlastního CD.

Štefan Pčelár nebyl naštvaný, ani smutný. Nečekal, že Sabinu Křovákovou porazí a druhé místo mu viditelně stačí. Všem poděkoval za hlasy a přízeň. A Sabina Křováková? Ta neměla slov. Zpěvačku z Děčína tipovali za vítězku dva porotci - Ewa Farna a Ondřej Soukup. Jen Pavol Habera se přiklonil na stranu krajana Pčelára. "Aby to bylo pestré," jak řekl.

Večer na Barrandově nebyl snad nikdo, kdo by úspěch sympatické Sabině Křovákové nepřál. Ani poražený finalista Štefan Pčelár. "Jsem rád, že jsem se dostal až tak daleko a Sabince to moc přeju," sdělil sympatický rodák z Nitry. "Byla to pro mě obrovská zkušenost a teď se těším domů."

Zpěvačka z Děčína se v Grandfinále zaskvěla zejména svou excelentní Janis Jopline. Song "Cry" zpívala v soutěži již podruhé a vyšel jí snad ještě lépe. Parádně se předvedla také v duetu P!nk a Nate Ruess "Just give me a reason." Také ten jí sedl o něco lépe než Pčelárovi.

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?
Emma Drobná

Čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar se stala Emma Drobná

Praha - Čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar vyhrála Emma Drobná. V dnešním superfinále této pěvecké soutěže získala více hlasů než Štěpán Urban a Pavol Kovalíček. Jednadvacetileté dívce z Nového Města nad Váhom vítězství vedle příslibu profesionální pěvecké kariéry přineslo prémii 75.000 eur (asi dva miliony korun).

Více souvisejících

Superstar Sabina Křováková

Aktuálně se děje

před 30 minutami

před 31 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Uprchlíci z Ukrajiny se registrují v Česku.

Ukrajinské migranty Česko potřebuje. Vyplácí se nám

Nepřijímat migranty – ani ty z oblastí válečných konfliktů, ani ty ekonomické, zkrátka nikoho. Takové hlasy se ozývají ze širokého spektra rádoby vlasteneckých či populistických stran. Takové tunelové vidění ale zcela ignoruje fakta a ekonomickou realitu. Data ukazují, že se migrace Česku vyplácí.

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Čtvrteční nehodu vlaku bez strojvedoucího šetří i policie

Policie vyšetřuje čtvrteční nehodu vlaku, který odjel bez strojvedoucího a po několika kilometrech vykolejil mezi Čisovicemi a Měchenicemi. Případem se zároveň zabývá i Drážní inspekce. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy