Pravá noha Angeliny Jolie má svůj účet na Twitteru

Los Angeles - Pravá noha americké herečky Angeliny Jolieové má svůj twitterový účet. Zřejmě první účet tohoto druhu nazvaný Angie's Right Leg má už přes 16 tisíc stoupenců.

Impulsem k jeho vzniku bylo nedělní předávání filmových cen Oscar, k němuž se herečka dostavila v šatech, které odhalovaly její pravou nohu. To inspirovalo některého z jejích fanoušků, který jí zřejmě v naprostém nadšení ze spatření hereččiny nohy založil speciální účet na této sociální síti.Profilovým obrázkem je právě výřez z fotky, na níž se skví dolní končetina představitelky paní Smithové či Lary Croft. Zato "tweety" jsou zatím dost jednotvárné a nicneříkající. Vyzývají k následování této stránky a naléhají: "Podívejte se na tu nohu!!!" či "Nezapomeňte na tuto nohu".Počet příznivců přesto stále roste. Zatímco ještě kolem šesté hodiny večer měl účet asi 12 tisíc následovníků, před půlnocí 27. února už bylo číslo vyšší než 16 tisíc. A správce účtu nelení - zveřejňuje několik "tweetů" za hodinu. Na Angelininu nohu se můžete podívat ZDE.

Související

Angelina Jolie

Do Lvova přijela americká herečka Angelina Jolie, navštívila uprchlíky

V západoukrajinském Lvově je americká herečka Angelina Jolie, informují ukrajinská média. Herečka přijela na hlavní nádraží ve Lvově přivítat vnitřně vysídlené Ukrajince, kteří přijeli evakuačním vlakem z Pokrovska v Doněcké oblasti, informoval list Kyiv Independent. Podle ruské služby BBC se hollywoodská hvězda, která je známá svým zapojením do charitativních projektů, objevila v jedné z místních kaváren.
film Eternals

RECENZE: Specifická komiksovka Eternals si pohrává s alternativní historií světa

Dočkali jsme se. Marvel fanouškům servíruje další snímek ze svého univerza, který tentokrát stojí na vlastních nohou. Netradiční podívaná s rozmáchlou stopáží ukazuje, že Marvel nejsou jen barvičky a atrakce. Režisérka a scénáristka Chloé Zhao se nebojí těžkých témat ani palčivých otázek, ale na jeden snímek je toho snad až příliš moc.

Více souvisejících

Angelina Jolie Twitter

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 46 minutami

Aktualizováno před 54 minutami

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Aktualizováno před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ministerstvo kultury navrhlo od příštího roku zvýšení koncesionářských poplatků

Česká televize získá příští rok díky zvýšení koncesionářských poplatků navíc 865 milionů korun a Český rozhlas si polepší o 331 milionů korun. Ministerstvo kultury navrhuje od roku 2025 zvýšit televizní poplatek o 15 Kč na 150 Kč měsíčně a rozhlasový poplatek o 10 Kč na 55 Kč měsíčně, jak uvedl ministr kultury Martin Baxa (ODS) na dnešní tiskové konferenci. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy