Ozzy Osbourne ruší koncerty v Evropě. Už nezvládám cestování, přiznal

Může jít o definitivní konec koncertní kariéry Ozzyho Osbournea. Legendární rocker ze zdravotních důvodů odvolal plánovaná vystoupení v Evropě a Velké Británii.

"Tohle je zřejmě jedna z těch nejtěžších věcí, kterou musím sdělit svým fanouškům," napsal Osbourne v úvodu dnešního oznámení, které zveřejnil na sociálních sítích. Připomněl, že před čtyřmi lety utrpěl vážné poranění páteře a navzdory operacím a všem možným druhům léčby se nedostal do stavu, aby mohl vystupovat, ačkoliv hlas mu slouží dobře. 

"Uvědomil jsem si, že nejsem schopen absolvovat blížící se britsko-evropskou šňůru, protože bych nezvládl cestování," svěřil se Osbourne a omluvil se fanouškům za zrušení koncertů. 

"Nikdy jsem si nepředstavoval, že právě takhle skončí moje dny na šňůrách. Můj tým momentálně přichází s nápady, jak bych mohl vystupovat bez cestování z města do města a ze státu do státu," dodal. Legendární rocker na závěr poděkoval rodině, spolupracovníkům, přátelům, kapele Judas Priest a především fanouškům.

Související

Více souvisejících

Ozzy Osbourne

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy