Den otevřených dveří v pole dance studiu láká na netradiční zážitek

Olomouc – Pro všechny zájemce, kteří by si rádi na vlastní kůži vyzkoušeli, co obnáší výuka moderní taneční disciplíny zvané pole dance, připravila v pátek 10. října olomoucká akademie Apokalips Pole Dance Studio speciální Den otevřených dveří. V rámci této akce se studio připojí k oslavám světového dne pole dance a zároveň pro své návštěvníky připraví celodenní program nabitý ochutnávkou ze svých nejlepších lekcí. Veškerý výtěžek z akce bude navíc věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které se věnuje pomoci onkologicky nemocným.

Apokalips Pole Dance Studio je speciální olomoucká taneční akademie zaměřující se převážně na výuku pole dance a pole fitness. Pole dance a jeho silovější forma pole fitness představuje mix tance, akrobacie, ohebnosti a síly prováděný na vertikální tyči. Mimo něj nabízí studio také lekce zaměřené na rozvoj flexibillity, hodiny intenzivního cvičení s vlastní vahou a originální taneční lekce nejrůznějších stylů s využitím tyčí. „Cílem Dne otevřených dveří v našem studiu je přiblížit všem zájemcům pole dance nejen jako krásný sport, ale i jako typ taneční a fitness aktivity podporující zdravý způsob života. To se snažíme dokázat díky lekcím, které v našem studiu běžně probíhají a také pomocí různých projektů a charitativně laděných akcí," upřesnila majitelka studia Michaela Koudelková.V pátek 10. října 2014 mohou tedy všichni zájemci zavítat do olomouckého Apokalips studia, kde budou již od dopoledních hodin probíhat lekce pole dance pro úplné začátečníky, pole fitness pro pokročilé, které jsou vhodné i pro muže, speciální taneční lekce Pole choreo pro začátečníky, Pole twerk a Exotic choreo, lekce Flexi zaměřené na stretching celého těla a intervalový posilovací trénink zvaný Knock-out. Všechny lekce jsou koncipovány tak, aby si vybral úplně každý s ohledem na svoji oblíbenou pohybovou aktivitu. „Vstupné na každou lekci je pouze 50 Kč a veškerý výtěžek jsme se navíc rozhodli věnovat na podporu olomouckého Centra Amelie, které poskytuje psychosociální pomoc onkologicky nemocným a jejich blízkým," dodala Michaela Koudelková. Více informací a program akce můžete nalézt na www.apokalips.cz.

Související

Plakát k Apokalips Charity Day 2016

Apokalips Charity Day opět láká na netradiční taneční zážitky

Olomouc – Již dnes se uskuteční třetí ročník benefičního cvičení s názvem Apokalips Charity Day 2016, který pořádá známá olomoucká taneční akademie Apokalips Pole Dance studio. Návštěvníky bude stejně jako v předešlých ročnících čekat celodenní program ve znamení jedinečného spojení akrobacie a síly na vertikální tyči. Celý výtěžek z akce bude navíc opět věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.
Z Apokalips Charity Day 2014, foto: Daniel Schulz

Apokalips Charity Day 2015: Roztočte to pro dobrou věc

Olomouc - Již 3. října otevře taneční akademie Apokalips Pole Dance studio své brány zájemcům o výuku netradičních tanečních disciplín. V rámci druhého ročníku akce s názvem Apokalips Charity Day předvedou lektorky studia jedinečné spojení akrobacie a síly na vertikální tyči nebo na závěsné síti. Celodenní program nabitý řadou novinek potěší nejen samotné návštěvníky, ale překvapí i svým charitativním záměrem. Výtěžek z akce bude totiž věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.

Více souvisejících

Apokalips Pole Dance Studio

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy