hra Pokémon Go

Pokémoni jsou zkrátka všude, i na ulici

Ruský bloger lovil pokémony v chrámu, soud mu zmírnil trest

Moskva - Odvolávací soud v Jekatěrinburgu dnes snížil trest ruskému blogerovi, který se dopustil hanobení víry tím, že v největším městském pravoslavném chrámu lovil pokémony. Ruslan Sokolovskij dostal dva roky a tři měsíce podmíněně. Původní trest byl tři a půl roku podmíněně.
Chyťte si svého Pokémona uprostřed města

Zaútočil na mě Pokémon, ohlásila žena na policii. Podle odborníků se to může stát každému

Moskva - Svět je plný bizarních věcí a útok Pokémonů mezi ně určitě patří. Přesto je jistá dívka žijící v Moskvě natolik přesvědčena, že se ji pokusila napadnout japonská animovaná postavička, že svůj případ dokonce nahlásila na policii. Místo toho, aby ji odborníci prohlásili za duševně nezpůsobilou, ale přišli s opačným tvrzení. Stát se to může, a dokonce každému z nás.
Chyťte si svého Pokémona uprostřed města

Pokémon GO! Pro firmy noční můra bezpečnosti, varuje expertní společnost

Praha - Pokémon GO! se stalo fenoménem, na kterém „ujíždí“ lidé všech věkových kategorií. Miliony hráčů po celém světě chytají oblíbené příšerky, které po bezmála 20 letech znovu katapultovaly tržní hodnotu Nintenda o téměř třetinu. Podobně jako u jiných masivně rozšířených platforem, již od začátku Pokémon GO! otevírá diskuze ochrany soukromí a bezpečnosti informací. Informuje Safetica Technologies.
Pokémon GO

Írán zakázal hru Pokémon GO

Teherán - Íránské úřady zakázaly aplikaci hry Pokémon GO umístěnou na mobilních telefonech. Zdůvodnily to blíže neupřesněnými bezpečnostními obavami. Jak uvedl server BBC, Írán dosud sdílel obavy některých států kolem bezpečnosti této hry, ale teď se stal první zemí, která ji zakázala.
Pokémon GO

Olympionici mají o problém méně. V Brazílii byli spuštění Pokémoni

Rio de Janeiro – Obě hry toho mají hodně společného, jak olympijské, tak i u mobilní byla dlouho nejistota, jestli vůbec začnou. Pokémon GO už se to povedlo, nyní je to na olympiádě, která oficiálně startuje dnes v noci. Olympionici už nyní kromě medailí, můžou také bojovat o své Pokémony.

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na ústupu. Pod nulou bude v noci ještě dvakrát

Česko má před sebou poslední dvě mrazivé noci, avizují meteorologové. Hydrometeorologický ústav ve čtvrtek vydal výstrahu, která prodlužuje varování před mrazem ve vegetačním období do soboty v jihozápadní polovině Čech.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy