Opilého Kaisera divadlo vyhodilo. Nadával obecenstvu

Praha - Herec Oldřich Kaiser v silné opilosti zmařil pondělní představení Jeffrymu je šoufl v píseckém divadle Fráni Šrámka. Hercovo „domovské“ pražské divadlo Ungelt, v jehož režii se hra měla v Písku hrát, proto s hercem ukončilo k 9. listopadu spolupráci, řekl ve středu ředitel Ungeltu Milan Hein.

"Z důvodu opakovaných problémů Oldřicha Kaisera dostát svým závazkům se Divadlo Ungelt rozhodlo k 9. listopadu ukončit s ním spolupráci. Náhradní představení pro písecké diváky odehrajeme v jiném obsazení. Velmi nás mrzí, že se toto stalo a právě v krásném divadle v Písku, které máme velmi rádi. Ještě jednou se tímto všem omlouváme," uvedl Hein.

Událost potvrdil ve středu agentuře Mediafax také ředitel Centra kultury Písek Ctirad Havel. "Sám jsem seděl v hledišti, a když jsem po půlhodině skutečně viděl, že to k tomu není, šel jsem do zákulisí a požádal kolegy pana Kaisera, aby představení přerušili. Ti chtěli, ovšem nakonec jsem musel na jeviště vyjít a divákům oznámit, že se představení ukončuje a herci opilého Oldřicha Kaisera odvedli dozadu," popsal událost Havel.

Ještě předtím měli diváci v hledišti herce vyzvat, ať mluví nahlas, že mu není rozumět. On měl směrem do hlediště ale pronést několik urážek.

Za 40 let svého působení v oblasti kultury Ctirad Havel podle svých slov nikdy nic takového nezažil. "Bylo mi velmi těžce, už pro to, že v sále sedělo 400 lidí, šlo o předplatitelskou skupinu A, tedy v podstatě VIP diváky. Pro ně samozřejmě necháme ve spolupráci s Divadlem Ungelt uspořádat náhradní představení, na čemž jsme se již dohodli. Jen musíme najít vhodný termín," dodal Havel.

Agentura Mediafax se pokoušela Oldřicha Kaisera kontaktovat, ten však telefon nezvedal.

Související

film Poslední závod

RECENZE: Poslední závod aneb krásně nasnímaný boj o život Hanče a Vrbaty

Výpravné historické drama z počátků lyžařského sportu v Krkonoších vypráví nejen o nacionalistické řevnivosti Čechů a Němců, ale také o síle přátelství a zarputilosti Bohumila Hanče. Samotný závod se po prvním kole mění ze sportovního klání na boj o přežití. Ukazuje se tak, že i české hory umí zahýbat s lidskými osudy.
Oldřich Kaiser

Oldřich Kaiser měl infarkt. Je v nemocnici

Slavný český herec Oldřich Kaiser měl infarkt. V současnosti leží na jednotce intenzivní péče. Divadlo Kalich proto přesouvá plánovaná červencová vystoupení až na začátek září.

Více souvisejících

Oldřich Kaiser

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy