Kaiserův další trapas! Diváci utíkali z představení

Praha – Herec a nyní už i debutující režisér Oldřich Kaiser zažil další svůj kariérní debakl. Při premiéře hry mu lidé odcházeli z hlediště!

Po alkoholovém excesu se po delší době opět pětapadesátiletý herec Oldřich Kaiser opět objevil na jevišti. A bohužel to byl další trapas! V pražském divadle u Hasičů se poprvé předvedl jako režisér a vypravěč v představení Jaroslava, informuje deník Blesk.

„Úchylná hra“ nebo pokus na lidech?

Diváci nejdříve tleskali, asi ze slušnosti, potom, když se na jevišti nic moc nedělo, začali pískat a nakonec, ještě když herci hráli, obecenstvo to nevydrželo a začalo postupně odcházet! „Tak úchylnou hru jsem ještě neviděl,“ prozradil Blesku jeden z návštěvníků divadla, který jako jeden z mála vydržel až do konce.

Diváci se ale na Kaisera a jeho představení nejdříve těšili. Brzy však dobrá nálada i tomu nejméně pesimistickému divákovi došla. „Když jsme vstoupili do divadla, na jevišti už ležela v posteli Jaroslava Hanušová. Představení nemělo žádný začátek ani konec,“ popsal Blesku šokovaný divák.

Příběh hry - Co se v divadle stalo?

Rodina, která se přestěhovala ze Žižkova, bydlí nyní na jevišti divadla U Hasičů. Žije si tam svůj nudný tuctový život. Smaží řízky, pije alkohol, kouří, kouká na televizi. A pravidelně si telefonuje s Lábusem. Ten rodině slíbí, že je přijde navštívit. „Teprve po hodině, kdy se nedělo nic, najednou do hry vstoupil Kaiser se slovy: Tak už jsme tu přes hodinu, a nic se neděje,“ popsal Blesku jeden divák. „To měl tedy pravdu, nedělo se vůbec nic,“ dodal. Podle jeho slov většina diváků nevěděla, zda jde o žert, nebo záměr. A pak začali lidé odcházet!

Hra Jaroslava, kterou napsal František Zika, byla premiérou a zároveň i derniérou. Naštěstí?!

Související

film Poslední závod

RECENZE: Poslední závod aneb krásně nasnímaný boj o život Hanče a Vrbaty

Výpravné historické drama z počátků lyžařského sportu v Krkonoších vypráví nejen o nacionalistické řevnivosti Čechů a Němců, ale také o síle přátelství a zarputilosti Bohumila Hanče. Samotný závod se po prvním kole mění ze sportovního klání na boj o přežití. Ukazuje se tak, že i české hory umí zahýbat s lidskými osudy.
Oldřich Kaiser

Oldřich Kaiser měl infarkt. Je v nemocnici

Slavný český herec Oldřich Kaiser měl infarkt. V současnosti leží na jednotce intenzivní péče. Divadlo Kalich proto přesouvá plánovaná červencová vystoupení až na začátek září.

Více souvisejících

Oldřich Kaiser Divadla

Aktuálně se děje

před 26 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko ještě víc zvýší výrobu zbraní. Kvůli americké podpoře Ukrajiny

Ve středu ruský ministr obrany Sergej Šojgu nařídil zvýšení výroby zbraní s důrazem na urychlení dodávek pro konflikt na Ukrajině. Toto rozhodnutí přichází týden poté, co americký prezident Joe Biden podepsal nový vojenský balíček v hodnotě desítek miliard dolarů jako pomoc pro Kyjev.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy