VIDEO: Nahé dívky před hledáčky objektivů? Kratina se pustil do focení aktů ve filmu Miluji tě modře

Praha - Už v lednu dorazí do kin nová česká romantická komedie Miluji tě modře. Kromě příběhu o zamilovaném malíři, dívce z výlohy, žárlivém vrhači nožů a lásce v modrém se dočkáme také Vladimíra Kratiny tak, jak ho neznáme. V roli fotografa nahých dívek.

Vladimír Kratina hraje ve filmu Miluji tě modře nejen otce, ale i renomovaného fotografa. Nefotí však svatby nebo památky, soustředí se výhradně na akty, a proto se často ocitá mezi nahými modelkami.

V době natáčení filmu bylo proto potřeba sehnat hned několik dívek, které by se nestyděly. Všem kralovala úspěšná modelka Jitka Valtová, kterou místo Kratiny nafotila pro film slavná fotografka Alžběta Jungrová.

Nahých dívek se ale objevilo více, ty však pro film doporučil jiný fotograf, který často také fotí akty, Jakub Ludvík. A věřte nebo ne, ve fotoateliéru se objevily i modelky, které se nebojí ani odvážnější snímků.

Miluji tě modře je romantická komedie, která se má od řady jiných odlišovat svou výtvarností. Za námětem stojí Jaroslav Papoušek, autor a režisér filmů o rodině Homolkových a spoluautor komedií Hoří, má panenko a Lásky jedné plavovlásky. Romantickou komedii Jedním slovem tě miluji modře napsal krátce před svou smrtí v polovině 90. let, realizovat už ji však nestačil.

S myšlenkou režírovat tento film si pohrával slavný kameraman Miroslav Ondříček, nesehnal na něj ale finance a scénář dlouho ležel ladem. Pustil se do něj až Miloslav Šmídmajer, producent a režisér filmu, který přizval ke spolupráci spisovatele Pavla Brycze a scénáristku Lucii Bokšteflovou. Sám Papoušek byl malíř a scénář situoval do nejkrásnějších pražských lokalit kolem Pražského hradu, Karlova mostu a dalších. Praha ale nebývá k filmařům tak vstřícná, a proto byla část filmu realizována v Olomouci.

Romantickou komedii Miluji tě modře uvidíte v kinech od 26. 1. 2017.

Související

Více souvisejících

film Miluji tě modře Vladimír Kratina

Aktuálně se děje

před 16 minutami

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy