Pivovar Ostravar vyráží s Kryštofy na další turné: Kryštof Srdcebeat Tour 2015

Ostrava - Ostravský pivovar bude i tentokrát doprovázet skupinu Kryštof na jejich letošním turné Srdcebeat Tour 2015. Šňůra 8 koncertů v 5 největších halách v České republice začíná 19. října v Ostrava aréně.

"Kapela Kryštof představuje absolutní špičku české hudební scény. Je známa svými neuvěřitelně věrnými, komunikativními fanoušky a samozřejmě fantastickými vystoupeními. Jsme rádi, že můžeme se skupinou spolupracovat a že se budeme podílet na jejich dalším turné," říká Zuzana Cieciotková,  manažerka značky pivovaru Ostravar.

Součástí spolupráce mezi Ostravarem a kapelou při nadcházejícím turné bude mj. dodávka originálního ostravského piva. „Chceme zbytku republiky ukázat, že v Ostravě se rodí nejen skvělí hudebníci, ale také vaří výborné pivo," směje se sládek pivovaru Ostravar Roman Richter, který pro Srdcebeat Tour pivo uvařil.

Zdroj: YouTube

Na všech koncertech s výjimkou brněnského se bude čepovat Ostravar Original. „Jedná se o světlé výčepní pivo, které vaříme tradiční technologií varna-spilka-sklep. Ostravar Originál má osvěžující chuť, silnější říz a středně hořké doznívání," upřesňuje Zuzana Cieciotková.

Kryštof Srdcebeat Tour se uskuteční od 19. října do 3. listopadu v Ostravě, Brně, Praze, Liberci a Pardubicích. Turné navazuje na letošní album Srdcebeat, které vyšlo 1. června letošního roku a je v pořadí sedmým studiovým albem Kryštofů. Ochutnávku z nového alba skupina zveřejnila ve spolupráci s Ostravarem v první polovině letošního roku. Nejdříve měl 1. března premiéru titulní videoklip Srdcebeat v ostravské Nové Karolině a poté se na začátku června uskutečnil živý koncert Srdcebeat Live pro fanoušky Ostravaru přímo na nádvoří ostravského pivovaru.

Související

Richard Krajčo ve filmu Gump - jsme dvojka.

RECENZE: Gump - jsme dvojka je vrcholem nevkusu a prodává ulepený kýč

Česká kina od čtvrtka obohatilo pokračování příběhu psího hrdiny Gumpa. Snímek určený rodinám s dětmi je po alespoň nějak strukturovaném prvním dílu scenáristicky naprosto utržený ze řetězu a představuje slepenec nechtěně bizarních situací a klipovitých paskvilů. Mávnout nad tím rukou s tvrzením, že pro děti titul stačí, je asi to nejhorší, co můžeme udělat.

Více souvisejících

Richard Krajčo

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 53 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy