Chcete zažít speciální koncert skupiny Jelen nebo Marty Kubišové? Vyrazte na Sedmihorské léto

Český ráj - Sedmihorské léto je v plném proudu. Po posledním vystoupení Ondřeje Havelky a Melody Makers, které nadchlo sedmihorské publikum jsou na pořadu další hvězdná jména a to skupina Jelen a legendární Marta Kubišová.

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers okouzlili doslova každého. Kromě dokonale odehraných swingových písní a pódiové show, se diváci bavili skvělými jemnými a gentlemanskými vtipy samotného Havelky, který se chopil role hlavního zpěváka, ale také mluveného slova. Sedmnáctičlenné osazenstvo si odneslo bouřlivý a neutichající potlesk. Pokud příchozí čekali klidný swingový koncert, byli na omylu. Nabití a s úsměvem na rtech odcházeli diváci v zákulisí poznamenali: „Máte tu úžasné publikum a atmosféru. Byla to vzájemná výměna energií, bylo to prostě skvělé!"

Sedmihorské léto rozhodně nekončí! Už příští týdense v Sedmihorkách u Turnova uskuteční další dvě akce. V úterý 12. července si přijdou na své fanoušci kapely Jelen. Kapela na Sedmihorském létě exkluzivně zahraje celý set svých písní a k nim navíc písně z nového alba, které vyjde až letos na podzim.

Zdroj: YouTube

Hned o dva dny později, tedy 14. července budou mít příznivci Marty Kubišové jednu z posledních příležitostí poslechnout si nenapodobitelnou zpěvačku v této roli. Marta Kubišová oznámila konec své hudební kariéry a Poslední recitál, se kterým na Sedmihorském létě vystoupí, je tak možnost, jak ještě vidět a zazpívat si naživo hity jako Nechte zvony znít, Modlitba pro Martu a mnoho dalších legendárních písní.

Další akce Sedmihorského léta 2016:21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 201628. 7. - Rodina je základ státu - Miroslav Etzler, Sabina Laurinová, Robert Trsťan a další - divadelní představení4. 8. - Honza Nedvěd - Návrat - 50 let na scéně18. 8. - VYSAVAČ - Bohumil Klepl - One man show28. 8. - Veselá Trojka

Související

Skupina Jelen vyjela na první open air koncert pod širým nebem

Na podzim do hudebních klubů vyrazí "Půlnoční vlak"

Na velmi úspěšné podzimní turné s Míšou Tučnou, dcerou countryové legendy, se Jelen rozhodl navázat sérií nových koncertů. Na podzim vyrazí do menších klubů, kde si fanoušci budou moci ještě intenzivněji vychutnat pověstnou jelení energii. V září navíc kapela vydá speciální album, které ponese název Jelen: Půlnoční vlak Michala Tučného.

Více souvisejících

Skupina Jelen Marta Kubišová Sedmihorské léto

Aktuálně se děje

před 33 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

včera

EU a NATO tlačí na Řecko a Španělsko: Dejte Ukrajině své Patrioty

Řecko a Španělsko jsou pod stále větším tlakem spojenců z Evropské unie a Severoatlantické aliance (NATO), aby dodaly Ukrajině více systémů protivzdušné obrany. Uvedl to server Financial Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy