Beyoncé čeká s manželem Jayem-Z dvojčata

New York - Americká zpěvačka Beyoncé očekává se svým manželem, rapperem Jayem-Z, narození dvojčat. Pětatřicetiletá popová hvězda to ve středu oznámila na Instagramu, čímž vyvolala záplavu reakcí na sociálních sítích, kde jí blahopřály statisíce lidí.

"Byli jsme požehnáni hned dvakrát. Jsme neskutečně vděčni za to, že se naše rodina rozroste o dva členy, a děkujeme vám za přání všeho dobrého," uvedla Beyoncé. Její zpráva jen během první hodiny po zveřejnění vyvolala na Twitteru na půl milionu reakcí.

Pár, který byl celebritami již před svým seznámením, patří k mediálně nejsledovanějším dvojicím amerického společenského života. Narození jejich první dcery Blue Ivy (Modrý břečťan) vyvolalo před pěti lety honičku mezi bulvárními fotografy a newyorská porodnice musela kvůli zajištění soukromí pro Beyoncé zcela uzavřít jedno své křídlo.

Detaily o termínu porodu či očekávaném pohlaví dětí zpěvačka, která se v polovině února bude ucházet o celkem devět cen Grammy, nezveřejnila.

Související

Grammy 2023: Rekordmankou v historii hudebních cen Grammy se stala zpěvačka Beyonce, která na letošním slavnostním udílení cen v Los Angeles obdržela svůj 32. zlatý gramofon. Ikona R&B tak překonala 26 let starý rekord britského dirigenta maďarského původu George Soltiho, který jich za celou svou kariéru získal 31.

Hudební ceny Grammy ovládla Beyoncé, pokořila historický rekord

Rekordmankou v historii hudebních cen Grammy se stala jednačtyřicetiletá zpěvačka Beyoncé, která na letošním slavnostním udílení obdržela svůj 32. zlatý gramofonek. Ikona R&B tak překonala 26 let starý rekord britského dirigenta maďarského původu George Soltiho, který jich za celou svou kariéru získal 31. Zpěvák Harry Styles zvítězil v prestižní kategorii album roku, rapperka Lizzo získala ocenění za nahrávku roku. Objevem roku je Samara Joy a cenu za skladbu roku si odnesla 73letá bluesová zpěvačka Bonnie Raittová.

Více souvisejících

Beyoncé Jay-Z

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy