YouTube a Facebook budou přenášet koncert pro zdravotníky, vystoupí řada celebrit

Internetové platformy YouTube, Facebook a LiveXLive budou 26. listopadu večer amerického času přenášet živý benefiční koncert hvězd na podporu zdravotnického personálu.

Mezi účinkujícími budou hudebníci Stevie Wonder, Celine Dionová nebo Gloria Estefanová a průvodkyní herečka Whoopi Goldbergová.

Objevit se mají i moderátorka Oprah Winfreyová a herec Billy Crystal. Výtěžek koncertu, který se bude konat 26. listopadu od 19:00 hodin východoamerického času (27. listopadu od 01:00 SEČ), bude věnován na podporu zdravotnického personálu, například na školné ošetřovatelů a jejich dětí.

Ve prospěch pořadatelské nadace Nurses Heroes se také bude dražit kytara zpěvačky Taylor Swiftové.

Související

Koncert, ilustrační foto

Na korunovačním koncertě promluví Tom Cruise i Bear Grylls. Některé hvězdy odmítly vystoupit, vstupenky provází problémy

V rámci oslav korunovace krále Karla III. je na dnešní večer připraven velký koncert na hradě Windsor, kde vystoupí například zpěváci Lionel Richie, Katy Perry nebo Andrea Bocelli. Původně se měla objevit idalší známa jména, někteří ze slavných zpěváků a zpěvaček ale účast na koncertě odmítli. Akci, která není zcela určena veřejnosti, navíc provází problémy s lístky.

Více souvisejících

Koncert Céline Dion Hudba Oprah Winfreyová Gloria Estefan Youtube Facebook Taylor Swiftová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)

Aktuálně se děje

před 16 minutami

před 16 minutami

před 32 minutami

před 55 minutami

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

včera

včera

Kreml tvrdí, že obsadil další obec. Kyjev mlčí, ruské armádě se ale postup upřít nedá

Ruská armáda tvrdí, že její jednotky převzaly plnou kontrolu nad obcí Novomychajlivka v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny. Podle ruského ministerstva obrany si tak ruské jednotky zlepšily taktickou situaci podél frontové linie. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy