Prvoligový fotbalový klub sáhl ke změně ve vedení. Končí tam sportovní manažer

Před sezónou si mysleli na pohárové příčky a není divu. Vždyť během letní přestávky mnoho zvučných posil jako například reprezentační fotbalisty a to obránce Marka Suchého či útočníka Milana Škodu. Kromě toho naezne v mladoboleslavkém kádru i třeba záložníka Jiřího Skaláka nebo útočníka Václava Kadlece. Ani tyto příchody však zatím nezabránily špatnému astartu klubu do sezóny 2021/22, jelikož se středočeský celek nachází až na jedenáctém místě s osmi body na kontě. A i proto se vedení klubu rozhodlo ke změně a ukončilo tak spolupráci se zkušeným sportovním manažerem Josefem Jinochem.

Konec Josefa Jinocha ve vedení mladoboleslavského klubu se veřejnost dozvěděla na webových stránkách Středočechů. "Po dohodě s vedením skončil k 31. srpnu 2021 po třech letech ve funkci sportovního manažera FK Mladá Boleslav Josef Jinoch," stojí tam konkrétně.

Jinoch ve funkci sportovního manažera působil ve fotbalové Mlaé Boleslavi již od srpna 2018. Zkušenosti nabral hned z několika předešlých svých štacích, neboť byl ve vedení hned několika dalších prvoligových celků a to konkrétně v pražské Slavii, Slovanu Liberec, v Jablonci či Slovácku.

Před tím než se dal na funkcionářskou dráhu byl fotbalistou a i během své hráčské kariéry byl světoběžníkem. Zahrál si v dresu Slavie Praha, Českých Budějovic, Hradce Králové, Slovanu Liberec, Příbrami, Bohemians a vyzkoušel si i japonský fotbal v týmu Consadole Sapporo.

"Měl smlouvu, která končila. Některé věci v rámci přestupového okna ještě nebyly ukončené, tak se jeho působení v klubu protáhlo o dva měsíce," přidal svůj komentář pro deník Sport k nejnovějšímu kroku mladoboleslavského vedení samotný klubový šéf Josef Dufek. Dodal, že nástupce Josefa Jinocha bude znám během příštího týdne.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.
Ilustrační fotografie.

LFA si schválila změnu stanov. Skončí funkce předsedy, o chod asociace se budou starat kluby

Od příští sezóny bude zřizovatel tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže Ligová fotbalová asociace (LFA) bez předsedy, a to na základě změny stanov, které si sama asociace tento týden ve čtvrtek odsouhlasila. Ve vedení LFA se tak nově objeví zástupci prvních čtyř klubů první ligy a k nim se pak ještě navíc přidá zástupce nejlepšího nepostupujícího celku z druhé ligy, přičemž každý z těchto celků bude mít právo vždy na jednoho člena. Obě profesionální soutěže pak bude mít pod sebou nově na starosti výkonný ředitel LFA, jehož funkce se tím tak výrazně posílí.

Více souvisejících

Fotbalová 1. liga ČR FK Mladá Boleslav Fotbal

Aktuálně se děje

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

Mrtvá těla se svázanýma rukama? Bují podezření na válečné zločiny Izraele v Pásmu Gazy

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy