film Fantastická zvířata a kde je najít

Film Fantastická zvířata a kde je najít

RECENZE: Fantastická zvířata a kde je najít jsou novou etapou v dějinách čar a kouzel. Místy předčí i Harryho Pottera

Recenze – Je to přesně devatenáct let od prvního vydání knihy Harry Potter a kámen mudrců. Za ta léta vznikla série sedmi knih, ve kterých mladý čaroděj se svými dvěma přáteli Ronem a Hermionou bojují proti zlému černokněžníkovi Voldemortovi. Vzniklo také osm stejnojmenných filmů, ale i spousta dalších knih ze světa Harryho Pottera. Mezi ty nejznámější patří například Bajky barda Beedleho, Famfrpál v průběhu věků a v současné době nejvíce diskutovaná kniha Fantastická zvířata a kde je najít. Právě na základě této knihy vznikl stejnojmenný film a fanoušci po celém světě se tak mají opět možnost vrátit do magického světa plného čar a kouzel.
Film Fantastická zvířata a kde je najít

Fantastická zvířata a kde je najít: J. K. Rowlingová poodhaluje příběh v novém traileru

Hollywood - Jedním z nejočekávanějších filmů letošního roku je snímek Fantastická zvířata a kde je najít, který diváky vrátí do světa čar a kouzel Harryho Pottera. Příběh Fantastických zvířat vznikl podle předlohy stejnojmenné knihy J.K. Rowlingové a odehrává se v New Yorku v roce 1926. Hlavní hrdina Mlok Scamander diváky seznámí se spoustou magických bytostí a představí dobu před příchodem samotného Harryho. Podívejte se na nový komentovaný trailer přímo Rowlingovou.
Harry Potter, ilustrační foto

Harry Potter stále žije. Letos nás o tom přesvědčí hned několikrát

Praha – V posledních dnech světem proběhly spekulace o připravovaném pokračování příběhů o čarodějnickém učni Harry Potterovi. Fanoušci jásali, avšak špatně pochopili myšlenku spisovatelky J.K.Rowlingové, která má v plánu vydat pouze scénář divadelní hry. Jak je to ve skutečnosti a co autorka chystá na letošní rok?

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 4 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy