James Wan

Aquaman ve svém tradičním zlatozeleném kostýmu.

RECENZE: Sympaťák Aquaman v poctivé popcornovce zachraňuje svět pod i nad hladinou

RECENZE – Jeho otec byl strážcem majáku. Jeho matka královnou podmořské Atlantidy… jeho revírem je oceán, jeho tempa jsou vražedná. Jeho protivníci jsou překupníci zkažených ryb, piráti a vlastní bratr. Potetovaný švihák z Ligy spravedlnosti se toulá oceánem ve dne v noci. Jeho úkolem je chránit bezpečnost obou světů a najít legendární trojzubec. (Před)poslední komiksová jízda roku velkolepostí překoná Avengers, humorem si nezadá s Ant-Manem a šmrncem se dotahuje na Deadpoola.
Taissa Farmiga v hororu Sestra

RECENZE: Očekávaný horor Sestra sází na osvědčené lekačky, které z něj akorát dělají frašku

RECENZE - Král hororu James Wan příchází s prequelem svého posledního filmu V zajetí démonů 2. Démonické sestře Valak se rozhodl věnovat samostatný film, který by měl vystrašit diváka a dovysvětlit některé nevyřčené záležitosti z hledika příběhu. Avšak film nedosahuje toho, co alespoň z ukázky slibuje. Na to, co v Sestře nesedělo se podíváme blíže v této recenzi.
chystaný horor Sestra

Reklama na chystaný horor byla tak strašidelná, že ji YouTube musel stáhnout

Od chystaného hororového snímku Sestra se očekává, že pořádně vystraší diváky. Už teď trailer k chystanému filmu straší lidi na YouTube. Streamovací platforma byla nucena odstranit kontroverzní reklamu k Sestře, protože si uživatelé stěžovali, že je plná různých lekacích momentů, které jsou údajně proti pravidlům YouTube.

Aktuálně se děje

před 6 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 6 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Převáží zbraně mezi Ruskem a KLDR. Loď, na kterou USA uvalily sankce, kotví v čínském přístavu

Čína umožňuje ve svém přístavu kotvit ruské nákladní lodi, na kterou USA uvalily sankce a která zřejmě převáží do Ruska zbraně ze Severní Koreje. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy