Ewan McGregor

Ewan McGregor ve své posledním filmu

Herec McGregor si v chystaném superhrdinském filmu zahraje sadistického záporáka

Chystaný film Birds of Prey z dílny DC přinese na filmové plátno seskupení hrdinek jako Black Canary, Huntress, Cassandra Cain, Renee Montoya nebo excelentní Margot Robbie v roli hlavní záporačky Harley Quinn. Podle internetové magazínu Deadline se na palubu přidá herec Ewan McGregor, který ztvární jednoho z nejvíce sadistických zločinců vystupujících pod jménem Black Mask.
Star Wars

Vrátí se Evan Mcgregor ke Star Wars a vyřeší záhadu nejvýdělečnější filmové série?

Pověsti a záhady obházející filmovou ságu Star Wars jsou stejně početné, jako bývaly fronty na Lucasovy filmy. Žádný jiný popkulturní fenomén na světě nemá tolik příznivců, tudíž každá zmínka o tom, co nového přijde ze světa Hvězdných válek způsobí okamžitý poprask. Obzvláště silně zapůsobila zvěst, že se připravuje nový film o jedné z nejpopulárnějších postav původního filmu z roku 1977, která patřila i k hlavním tahounům prequelové trilogie. Ano, chystá se nový film o Obi-Wan Kenobim.
Roli Obi-Wana si nejprve zahrál sir Alec Guinness a později Ewan McGregor

Obi-Wan ze Star Wars možná konečně dostane vlastní film, fanoušci jásají

Obi-Wan Kenobi z legendární filmové série Star Wars zřejmě dostane vlastní film. Volali po něm fanoušci i jeho představitel z minulých dílů Ewan McGregor. Dnes unikla zpráva, že první námluvy s potenciálním režisérem začaly. Vzhledem k tomu, že ještě neexistuje žádný scénář, účast McGregora nebyla potvrzena.
Kultovní snímek Trainspotting z roku 1996

Chystá se pokračování kultovního Trainspottingu

Los Angeles - Téměř dvacet let uběhlo od premiéry slavného filmu Dannyho Boyla Trainspotting podle stejnojmenné knihy Irwina Welshe. Pokračování bude uvedeno pravděpodobně v roce 2017, obsazení zůstane podle časopisu The Hollywood Reporter stejné jako v původním snímku.

Aktuálně se děje

před 11 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy