Monitora.cz

Dezinformace, fake news, ilustrační foto

Majitel Monitory Tomáš Berger nadále šíří dezinformace, zneužil k tomu i Mediář

Tisková zpráva - Ředitel společnosti Monitora, s níž vedlo vydavatelství INCORP úspěšný soudní spor o neoprávněné označení serveru EuroZprávy.cz jako dezinformační, nadále šíří napříč internetem nepodložené lži. Tomáš Berger ve svém vyjádření pro Mediář sice korektně uvedl, že EuroZprávy.cz jsou „informačně relevantním zdrojem bez pochybností“, zároveň ale tvrdí, že v minulosti šířily neověřené a zavádějící informace, aniž by k tomu poskytl jediný důkaz.
Městský soud v Praze

INCORP uspěl v soudním sporu se společností Monitora, která nepravdivě informovala zákazníky o serveru EuroZprávy.cz

Mediální společnost INCORP a.s., provozující na českém mediálním trhu řadu zpravodajských titulů, uspěla v soudním sporu se společností Monitora Media s.r.o., která se zabývá monitoringem tisku a médií. Spor se týkal vlajkové lodi vydavatelství, mainstreamového zpravodajského portálu EuroZprávy.cz, který Monitora protiprávně titulovala jako web šířící fake news.
Práce na pc, ilustrační fotografie

Monitoring médií Monitora.cz, se kterým zvládnete každý den víc

Praha - Real-time monitoring médií druhé generace. Tak se dá charakterizovat služba Monitora, která změří vaše úsilí o zviditelnění se v tisku, rozhlasu, televizi a na internetu a to nejen reklamou. Jsou vaše kampaně cílené na média, blogy, Facebook a další sociální sítě efektivní? Zjistěte, zda někdy zbytečně neinvestujete čas a finanční prostředky, místo toho, abyste se věnovali typům médiím, které se vám zúročí.

Aktuálně se děje

před 8 minutami

před 41 minutami

před 41 minutami

před 43 minutami

před 53 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 7 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

Nemáte děti? Na důchody zaplatíte víc, navrhují lidovci. Piráti jsou proti

Piráti jednoznačně odmítají návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné. Podle nich je tento záměr kontroverzní, neboť postihuje lidi bez potomků, aniž by vedl k vyšší porodnosti.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy