napadení číšníka skupinou nizozemců

Nizozemci, kteří v centru Prahy napadli číšníka

Útok na číšníka: Soud prodloužil bratrům z Nizozemí vazbu, verdikt opět nepadl

Dvojice bratrů z Nizozemska, která loni zbila číšníka v centru Prahy, si ani dnes nevyslechla pravomocný rozsudek. Pražskému vrchnímu soudu se totiž z dnešního zasedání omluvili oba předvolaní znalci, kteří měli vyjasnit způsob vzniku číšníkova zranění. Soud tak bratrům pouze prodloužil českou vazbu, s čímž oba souhlasili. Odvolací zasedání bude pokračovat 15. října.
Nizozemci, kteří v centru Prahy napadli číšníka

Nizozemci dostali za zbití číšníka šest a pět let. Nešlo o pokus vraždy, řekl soud

Bratry Armina a Aräshe Nahviovy z Nizozemska, kteří loni napadli a brutálně zbili číšníka v centru Prahy, poslal dnes soud do vězení na šest a pět let. Uznal je vinnými z těžkého ublížení na zdraví a z výtržnictví, nikoliv z pokusu o vraždu. Uložil jim také desetileté vyhoštění z Česka a povinnost společně uhradit zraněnému muži přes 1,8 milionu korun. Verdikt není pravomocný. Sourozenci si ponechali lhůtu pro případné odvolání, státní zástupkyně se v jejich neprospěch odvolala rovnou.
Nizozemci, kteří v centru Prahy napadli číšníka

Brutální útok na číšníka: Obžalovaný Nizozemec se u soudu obořil na svědka

Pražský městský soud dnes pokračoval v projednávání případu dvou Nizozemců, kteří čelí obžalobě kvůli loňskému brutálnímu zbití číšníka v centru Prahy. Před soudem svědčil mimo jiné provozní restaurace Polpo, na jejíž zahrádce se incident stal, vypovídala také řada znalců. Za pokus o vraždu hrozí bratrům Aräshovi a Arminu Nahviovým až 18 let vězení. Soud se k případu vrátí na konci dubna.
Nizozemci, kteří v centru Prahy napadli číšníka

Soud s Nizozemci, kteří surově napadli číšníka: Bránili jsme přátele, hájí se

Bratři Aräsh a Armin Nahviovi z Nizozemska, kteří jsou obžalováni z loňského pokusu o vraždu číšníka z restaurace v centru Prahy, dnes u soudu uvedli, že na jejich skupinku jako první fyzicky zaútočil manažer podniku. Do konfliktu se údajně zapojili, aby bránili své přátele. Mužům, kteří přijeli do české metropole na rozlučku se svobodou, hrozí deset až 18 let vězení. Brutální zbití číšníka, jenž po bratrech žádá odškodné 2,6 milionu korun, zachytily kamery.
Nizozemci, kteří v centru Prahy napadli číšníka

Číšník, kterého brutálně zmlátili cizinci v Praze, je na tom zle. Jeho stav se horší

– Ve Všeobecné fakultní nemocnici ve středu znovu operovali číšníka, který se v dubnu v centru Prahy stal terčem útoku pěti Nizozemců. „Jeho stav se nelepší, spíše naopak, a tím pádem se to muselo takhle vyřešit,“ sdělil Právu jeho zmocněnec a bývalý kriminalista Jiří Brych. Dvojici hlavních útočníků hrozí za pokus o vraždu 10 až 18 let vězení. Další tři dostali podmínku za výtržnictví a na pět let byli vyhoštěni ze země.
Policie Dánsko (Foto: Heb)

"Nemám rád teplouše." Slovák napadl partnera dánského ministra, čelí obvinění

Kodaň - Čtyřiatřicetiletý Slovák byl v Dánsku obviněn z napadení partnera dánského ministra spravedlnosti Sörena Papea Poulsena. Podle prokuratury na muže zaútočil před dvěma týdny v noci před jedním z kodaňských barů a prohlásil při tom, že nesnáší homosexuály. Prokuratura ale nemá dostatečné důkazy, aby mohl být Slovák stíhán také za šíření nenávisti, informoval dnes deník The Local.
Nizozemci, kteří v centru Prahy napadli číšníka

Číšník napadený Nizozemci má stále poraněné oko. Jeden kop navíc a zemřel by

Praha - Jedna rána navíc a už jsem tu nemusel být, řekl novinářům pětatřicetiletý číšník, kterého na konci dubna napadla skupina Nizozemců v centru Prahy. Poté, co ho útočníci mimo jiné kopali do hlavy, skončil v nemocnici s otřesem mozku a krvácením do mozku, zlomenými obličejovými kostmi a poraněným okem. Muž to dnes řekl novinářům na tiskové konferenci.

Aktuálně se děje

před 22 minutami

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

17. března 2024 21:58

Putin zvítězil, volilo ho přes 87 procent lidí, ukazuje první průzkum

Ruský prezident Vladimir Putin podle průzkumů zveřejněných po uzavření volebních místností suverénně obhájil mandát. Volit ho mělo více než 87 procent lidí, kteří odevzdali hlas. Účast u voleb hlavy státu v neděli překročila 65 procent. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy