nový cirkus

Fear of Umbrellas

Francouzský akrobat se vrací do Prahy s novým projektem

Praha – Francouzský tanečník a akrobat Marc Brillant se vrací do Prahy. Představí zde projekt s názvem Fear of Umbrellas, inspirovaný mimo jiné filmem Přelet nad kukaččím hnízdem. Novocirkusová show bude mít premiéru v Divadle Jatka78.
Ilustrační foto

Letenské sady již potřinácté ožijí novým cirkusem

Praha – Za necelé dva týdny odstartuje třináctý ročník oblíbené přehlídky akrobacie, tance, pohybového divadla a klaunérií. Mezinárodní festival Letní Letná představí na pěti scénách více než 170 vystoupení, workshopů i představení pro děti. K vidění budou špičkové soubory z domácí scény i ze zahraničí.
Ženy na prknech: Ojedinělý mezinárodní festival nového cirkusu, na němž se představí pouze ženy

Mezinárodní festival Fun Fatale aneb nový cirkus v ženském podání

Praha - Již od zítřka do neděle 3. dubna proběhne v KD Mlejn pátý ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Fun Fatale. V rámci něj se představí artistky a akrobatky nejen z České republiky ale i ze Švýcarska, Švédska, Kanady, Ruska i Německa. Ryze ženské podání nového cirkusu bude možné zhlédnout další dubnové víkendy i v Bratislavě a Jihlavě.

Aktuálně se děje

před 11 minutami

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 4 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Změny počasí tvrdě dopadají na celou planetu. Jeden region ale trpí víc než jiné

Asie byla v roce 2023 regionem s největším počtem katastrof způsobených klimatickými a povětrnostními jevy na světě, uvedla Světová meteorologická organizace (WMO) s tím, že hlavní příčinou úmrtí a majetkových škod byly záplavy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy