Tu-22M3

Tupolev Tu-22M3

Ruský bombardér Tu-22M3 v potížích, musel nouzově přistát

Ruský dálkový nadzvukový bombardér Tu-22M3 dnes nouzově přistál nedaleko Astrachaně na jihu evropské části Ruska. Podle sdělení ruského ministerstva obrany stroji vypověděl jeden z motorů. Dvoučlenná posádka po přistání poškozený letoun opustila nezraněna.
Tupolev Tu-22M3

Jsou na Krymu bombardéry Tu-22M3 a rakety Iskander? "Mylná zpráva" vyvolala rozruch

Zprávy ohledně rozmístění ruských strategických bombardérů Tu-22M3 a raketových komplexů Iskander-M na Krymském poloostrově dnes podle agentury TASS popřel předseda branného výboru dolní komory ruského parlamentu Vladimir Šamanov. Informace o nových ruských zbraních na Krymu se objevila v pondělí v médiích, ale podle generálplukovníka Šamanova takový krok není v současné době nutný. Agentura Interfax sice tvrdí, že Šamanov naopak bombardéry na Krymu potvrdil, avšak informace agentury RIA Novosti a televize RT v podstatě podporují zprávu zveřejněnou agenturou TASS.
Tupolev Tu-22M3

Rusko rozmístilo strategické bombardéry Tu-22M3 v Íránu, útočí v Sýrii

Moskva/Teherán - Rusko rozmístilo strategické bombardéry Tu-22M3 na íránské základně Hamadán, odkud útočí na pozice povstalců v Sýrii. Moskva už tyto letouny použilo při útocích v Sýrii několikrát, ale startovaly z ruských letišť. Vzdušnou ochranu ruským letounům poskytovaly stíhačky Su-30 a Su-35.

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 57 minutami

před 57 minutami

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 7 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

Nemáte děti? Na důchody zaplatíte víc, navrhují lidovci. Piráti jsou proti

Piráti jednoznačně odmítají návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné. Podle nich je tento záměr kontroverzní, neboť postihuje lidi bez potomků, aniž by vedl k vyšší porodnosti.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy