film Deadpool 2

Cable je ve světě komiksů ikona. Josh Brolin v této roli nezklamal.

Deadpool 2 je nesestřelitelný? Stále vede návštěvnost kin, bronz drží česká novinka

Praha - Americký akční film Deadpool 2 se v Česku promítá čtvrtým týdnem a z toho třikrát se po víkendu stal nejnavštěvovanějším snímkem. V čele žebříčku je i nyní. Podívaná míchající humor s brutalitou o uplynulém víkendu vidělo 15.600 lidí, kteří v pokladnách kin nechali 2,6 milionu korun. Celkem film utržil od svého uvedení v tuzemských kinech 45 milionů korun.
Cable je ve světě komiksů ikona. Josh Brolin v této roli nezklamal.

Česká kina ovládl Deadpool 2, sesadil hrdiny Avengers

Praha - Žebříček víkendové návštěvnosti českých kin nově vede pokračování amerického akčního filmu z roku 2016 s názvem Deadpool 2. Snímek režiséra Davida Leitche odsunul na druhé místo americký akční film Avengers: Infinity War, který vznikl podle komiksů o Avengers a do českých kin za měsíc promítání přilákal přes 557.000 lidí. Vyplývá to z údajů, které na svém webu zveřejnila Unie filmových distributorů.

Aktuálně se děje

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy