Tommy Robinson (Anglická obranná liga)

Sídlo EU

Radikál Robinson kandiduje v eurovolbách, nesmí uplácet voliče hamburgery

Britský krajně pravicový aktivista Tommy Robinson se bude v květnových volbách do Evropského parlamentu (EP) ucházet o mandát jako nezávislý kandidát. Oznámil to na čtvrtečním mítinku v Manchesteru. Hned v úvodu kampaně však narazil na problém se zákonem. Policie mu zakázala rozdávat lidem hamburgery, neboť by jimi mohl uplácet voliče, uvedla dnes televize Sky News.
Poslanecká sněmovna

Tommy Robinson nedorazil na plánované setkání s médii. Co se stalo?

Britský krajně pravicový aktivista Tommy Robinson dnes nedorazil na plánované setkání s novináři uspořádané po zrušení konference ve Sněmovně, kde měl původně vystoupit. Podle předsedkyně České suverenity Jany Volfové, která setkání s novináři organizovala, zabránila Robinsonovi v setkání s tiskem náhlá zdravotní indispozice.
Ilustrační foto.

Pravicový radikál Robinson má smůlu. Poslanec Pour ruší sněmovní konferenci

Poslanec Milan Pour (ANO) po kritice zrušil páteční konferenci Rodina a její práva v 21. století ve Sněmovně. Měl na ní vystoupit britský krajně pravicový aktivista Tommy Robinson, který byl několikrát trestaný za napadení, podvody či pohrdání soudem. Pour uvedl, že si o řečnících nezjistil podrobné informace.
Praha

Do Česka přijede radikál a odpůrce islámu Robinson, vystoupí ve Sněmovně

Ve Sněmovně vystoupí v pátek britský krajně pravicový aktivista Tommy Robinson, několikrát trestaný za napadení, podvody či pohrdání soudem. Přijel na konferenci Rodina a její práva v 21. století, organizovanou poslancem Milanem Pourem (ANO) a senátorkou Jitkou Chalánkovou (nezávislá), která ale dnes účast odřekla. Akce se účastní například i poslanec Jaroslav Foldyna (ČSSD). Účast Robinsona kritizoval britský velvyslanec v Česku Nick Archer. Robinson byl několikrát ve vězení, podle britských médií mimo jiné za napadení policisty při potyčce Robinsona s jeho tehdejší přítelkyní.
Tommy Robinson

Vše, co byste měli vědět o Tommym Robinsonovi: Je kontroverzní aktivista mučedníkem?

V poslední době se hodně mluvilo o smazání účtů na sociálních sítích kontroverznímu britskému aktivistovi a zakladateli a pravicové skupiny English Defence League (EDL) Tommymu Robinsonovi. Pro některé z nás je Robinson mučedníkem, který statečně bojuje proti démonům své domy, pro mnohé je pravicovým extremistou. Kde je ale pravda? Na tuto otázku se snaží najít odpověď deník Thesun.co.uk.
Ilustrační foto

Trest pro antimuslimského radikála Robinsona? Třaskavou kauzu přebírá prokurátor

Do případu nacionalisty a protiislámského aktivisty Tommyho Robinsona, který byl letos odsouzen za pohrdání soudem, by se nyní měl vložit britský generální prokurátor. Rozhodl o tom dnes londýnský trestní soud, který věc jeho úřadu postoupil k došetření. Robinsonova kauza vzbuzuje velké emoce zejména kvůli nasazení jeho podporovatelů, podle nichž aktivista jen pravdivě upozorňuje na případy sexuálního zneužívání.

Aktuálně se děje

před 35 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 5 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Letní počasí bude pořádně žhavé. Mohou padat teplotní rekordy, naznačují modely

Česko v druhé polovině dubna zaskočil návrat zimního počasí, kdy teploty klesaly pod nulu a na horách spadly desítky centimetrů sněhu. V dlouhodobých meteorologických modelech se ale nic nemění. Letošní léto má podle nich být pořádně žhavé.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy